ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ: «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ – ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ», ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ

ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ: «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ – ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ», ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, μετά την απόφαση της εισαγγελέως Εφετών Λάρισας να κάνει δεκτή την προσφυγή του Παύλου Ασλανίδη, πατέρα θύματος, κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών.

«Τη μήνυση, την πρώτη φορά, την είχε απορρίψει η πρώτη εισαγγελέας, δεν βρήκε καμία παράβαση από τα συγκεκριμένα άτομα και ούτε καν την έστειλε στον Άρειο Πάγο όπως όφειλε. Με λίγα λόγια, πήγε να τη βάλει στο συρτάρι», εξήγησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Ασλανίδης και συνέχισε:

«Εγώ έκανα ένσταση κατά της απόφασης αυτής και την επόμενη ημέρα βγήκε και ο Άρειος Πάγος και με δικαίωσε γιατί είπε ότι έκανε παράβαση καθήκοντος η εισαγγελέας που δεν την έστειλε στον Άρειο Πάγο για να διαβιβαστεί στη Βουλή, και ανέλαβε η αντιεισαγγελέας η οποία έκανε μια διάταξη, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους, δηλαδή ό,τι δεν έγινε 14 μήνες, έγινε πριν μία εβδομάδα».

«Τα στοιχεία του εγκλήματος τα πετάξανε από εδώ και από εκεί»
Ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας, επεσήμανε πως τα στοιχεία κατέληξαν στο σπίτι του…δολοφόνου! «Τα στοιχεία του εγκλήματος τα πετάξανε από εδώ και από εκεί, όχι μόνο σε ένα οικόπεδο. Τα πρώτα πήγαν στο οικόπεδο αυτό, που είναι μέσα στη δικογραφία, και ήδη είναι εκεί τα ειδικά σκυλιά και ψάχνουν, και τα πολλά τα βαγόνια, τα καμένα και χώματα και ό,τι σήκωσαν από εκεί πέρα, μιλάμε για τόνους, τα έχουν πάει στο Κουλούρι σε ένα οικόπεδο που είναι ιδιοκτησίας του ΟΣΕ. Δηλαδή στο σπίτι του δολοφόνου πήγαν τα ευρήματα. Ήταν 9 μήνες εκεί, βάλαμε την ομάδα με τα σκυλιά εμείς οι γονείς, και βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα οστά από τέσσερις κοπέλες», τόνισε και συμπλήρωσε πως πλέον οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών έχουν γίνει «CSI Τέμπη», με όλη αυτήν την ιστορία.

«Τα ειδικά σκυλιά βρίσκουν μόνο ανθρώπινα οστά και μέχρι 13 χρόνια μετά. (…) Το κράτος ήθελε να κάνει τη συγκάλυψη του αιώνα. Η ειδική αυτή ομάδα έκαναν αίτημα από την 1η Μαρτίου και δεν τους απαντήσαν ποτέ. Αυτοί οι άνθρωποι αν πήγαιναν εκεί, τώρα δε θα συζητήσουμε 14 μήνες μετά να ψάχνουμε να βρούμε τα υπολείμματα από τα παιδιά μας», υπογράμμισε ο κ. Ασλανίδης και κατέληξε:

«Είμαστε χώρα μόνο, δεν είμαστε κράτος, δε θα κάνουμε ποτέ κράτος. Αυτοί οι άνθρωποι αν είχαν την παραμικρή ευθιξία, για τους πολιτικούς μιλάω, θα έπρεπε ήδη να είχαν ζητήσει την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας. Αν ήταν πραγματικά άνθρωποι, γιατί μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και λυπάμαι που το λέω αυτό. Τώρα όλα τα άλλα, ξανά εξεταστικές, προανακριτικές, το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, περνάει ο χρόνος… τους ενδιαφέρει μόνο να μη χάσουν τις καρέκλες και τα ποσοστά. Κάποια στιγμή θα γυρίσει πάνω τους, κάποια στιγμή δε θα είναι βουλευτές, τι νομίζουν θα τους αφήσουμε;».

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved