Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν το Σάββατο τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν το Σάββατο τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

FacebookXEmailΑνταλλαγή
Ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει ότι το Σάββατο τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, που θα διεξαχθεί στις στο Μπέρμιγχαμ, εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς στην έδρα των «χωριατών» θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου, όπου στόχος των Πειραιωτών είναι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Όσο για τον επαναληπτικό είναι προγραμματισμένος για μία εβδομάδα αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η σχετική ανακοίνωση:
Για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Aston Villa, που θα διεξαχθεί στο «Villa Park» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει το Σάββατο 27/04 (10:00 – 15:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας των θυρών VVIP, VIP, 33, 11, 12, 14, 15, 16 και 17 και ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Αγγλία.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριο του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved