ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ; ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ 62ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ – ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ; ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ 62ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ – ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ

Ακόμα ένα περιστατικό που αφορά σε ασέλγεια κατά ανηλίκων σημειώθηκε στη Νίσυρο, όπου αυτή τη φορά κατηγορείται ένας 62χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκων, απόπειρα βιασμού, παιδική πορνογραφία, καθώς και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.

Τον είχε καταγγείλει ο πατέρας ενός 11χρονου ο οποίος μετέβη στις 15 Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου – όπως κατέθεσε – ο εν λόγω άνδρας έδειξε στον γιο του βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα και από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου έγινε λόγος για πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον 62χρονο εις βάρος του 11χρονου αγοριού.

Όπως αναφέρει το kosnews24.gr, ο 62χρονος προσήχθη στο Α.Τ. και αφού ενημερώθηκε για την καταγγελία, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα tablet.

Την επόμενη ημέρα το παιδί μετέβη στην Κω για να καταθέσει παρουσία παιδοψυχολόγου που υπάρχει εκεί.

Τι είπε ο ανήλικος
Ο 11χρονος κατέθεσε ότι ο 62χρονος προσκάλεσε τον ίδιο και άλλους τέσσερις ανηλίκους να πάνε στο σπίτι του, ενώ όταν ο άνδρας έμεινε μόνος μαζί του του έδειξε ένα ερωτικό βοήθημα και πορνογραφικό υλικό στο tablet.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στις 19 Απριλίου ο κατηγορούμενος τηλεφώνησε σε γνωστό του αστυνομικό και του ζήτησε να πάει εκεί να πάρει μια σακούλα που περιείχε μια πλαστική κούκλα σιλικόνης, δύο εσώρουχα και δύο ερωτικά βοηθήματα, και να τα κάψει.

Ο αστυνομικός πήγε και πήρε την τσάντα αλλά αμέσως την παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νισύρου. Την ίδια ημέρα, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, έγινε έλεγχος στον χώρο όπου διαμένει ο 62χρονος με τους αστυνομικούς να βρίσκουν κρυμμένο ένα tablet.

Από την αστυνομία ελήφθησαν 12 καταθέσεις από ανήλικα θύματα και ακόμα εννέα καταθέσεις από γονείς. Από αυτές διαπιστώθηκε ότι από τον Απρίλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024, ο 62χρονος προσέγγιζε ανήλικους και τους προσκαλούσε με διάφορες δικαιολογίες στον χώρο όπου διαμένει.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο 62χρονος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις, επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και πορνογραφικού υλικού, διέθετε κάνναβη στους ανήλικους, ενώ αποπειράθηκε να προβεί και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved