Σε Αμοργό και Αστυπάλαια ο Κασσελάκης: «Με στιβαρή άμυνα απαντάς στις παράλογες διεκδικήσεις της Τουρκίας» (Videos)

Σε Αμοργό και Αστυπάλαια ο Κασσελάκης: «Με στιβαρή άμυνα απαντάς στις παράλογες διεκδικήσεις της Τουρκίας» (Videos)

Στην Αμοργό βρέθηκε το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου συμμετείχε, μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου του έθεσε το θέμα του «γκριζαρίσματος» των νήσων Κίναρος και Λέβιθα. «Ο τρόπος με τον οποίον προστατεύεις τη χώρα από τις παράλογες διεκδικήσεις της Τουρκίας είναι με μία στιβαρή άμυνα. Και με μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, η οποία δεν είναι αφελής, ούτε το πιόνι οποιασδήποτε ξένης δύναμης» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πονάω την πατρίδα μου, όταν βλέπω ότι είστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν άκουσε τα προβλήματα για το θέμα της Υγείας και των θαλάσσιων διακομιδών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως είναι ανάγκη το σπάσιμο των μονοπωλίων και η διασύνδεση των νησιών, κάτι που ανέδειξε και με ανάρτηση του. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχω υποσχεθεί ότι η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, είμαστε μια ξεκάθαρη προοδευτική παράταξη, αλλά οι δομές του κόμματος αλλάζουν. Ανοίγονται, γίνονται πολύ πιο γειωμένες στην κοινωνία, δίνουν δύναμη στα μέλη, στους φίλους, οι οποίοι αυξάνονται κάθε μέρα» είπε, και τόνισε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ενώσει του Έλληνες.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην πρόσφατη τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απορρίφθηκε από τη ΝΔ. Αυτή προέβλεπε οικονομική ενίσχυση στους γιατρούς στα νησιά, τη δυνατότητα εξ’ αποστάσεως εκπόνησης μεταπτυχιακού ή διδακτορικού και επιδότηση στεγαστικού δανείου.

Το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στην Αστυπάλαια, όπου έγινε δεκτός από τον δήμαρχο του νησιού και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε βίντεο που ανήρτησε στο facebook αποκάλυψε πως ο καιρός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει σήμερα την περιοδεία προς Χάλκη και Σύμη.

«Ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους “λαλίστατους” δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες» τόνισε στην ανάρτησή του, με αφορμή τον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος το πρωί έκανε λόγο για «κρουαζιέρες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved