«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, μοιάζει σαν να είναι ζωντανή». Συγκλονίζουν οι γονείς της νεκρής ομήρου της Χαμάς Σάνι Λουκ

«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, μοιάζει σαν να είναι ζωντανή». Συγκλονίζουν οι γονείς της νεκρής ομήρου της Χαμάς Σάνι Λουκ

Ανακουφισμένοι που η σορός της κόρης τους επέστρεψε στο Ισραήλ δηλώνουν οι γονείς της Σάνι Λουκ.

Η 23χρονη Γερμανοϊσραηλινή δολοφονήθηκε άγρια από μαχητές της Χαμάς κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου.

Μάλιστα ήταν η κοπέλα την οποία οι τρομοκράτες της Χαμάς περιέφεραν πάνω σε φορτηγάκι τραυματισμένη βαριά αμέσως μετά την απαγωγή της από το φεστιβάλ.

«Το σώμα που έχουμε τώρα είναι πλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή», δήλωσε ο κ. Λουκ ο οποίος συμπλήρωσε ότι ήταν «σαν θαύμα» που το σώμα της βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

«Νομίζω ότι βρισκόταν σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο… γι’ αυτό το σώμα είναι πλήρες και όμορφο και το δέρμα έχει ακόμα το ίδιο χρώμα, βλέπετε ακόμα τα τατουάζ, είναι εκπληκτικό», είπε ο Νίσιμ Λουκ.

Οι γονείς της Σάνι εξέφρασαν την ανακούφισή τους που η σορός της κόρης τους επέστρεψε στο Ισραήλ μετά τη φρικτή επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ στο μουσικό φεστιβάλ Super Nova, στο οποίο είχε πάει η κοπέλα.

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι η σορός της Σάνι βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ… είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και μπορούμε να την θάψουμε κανονικά», δήλωσε η μητέρα της Ρικάρντα Λουκ.

«Το σώμα επέστρεψε, μπορούμε να την θάψουμε. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της και ότι θα είναι εδώ στο Ισραήλ θαμμένη», είπε, σημειώνοντας ότι ήταν στη διαδικασία κατασκευής ενός μνημειακού αγάλματος προς τιμήν της όταν έμαθαν ότι επέστρεφε στο σπίτι της.

«Έτσι νιώθουμε ότι είναι πάντα μαζί μας. Την αισθανόμαστε. Είναι χαρούμενη που επιστρέφει στο Ισραήλ και κλείνει τον κύκλο. Είμαι ευτυχής που την έχω κοντά μου».

Η Χαμάς σφαγίασε 364 Ισραηλινούς επισκέπτες στο μουσικό φεστιβάλ Nova στο Re’im στις 7 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της μαζικής τρομοκρατικής επίθεσης της τρομοκρατικής ομάδας εκείνη την ημέρα. Απήγαγαν επίσης περίπου 240 ομήρους – δεκάδες από τους οποίους βρίσκονται ακόμη στη Γάζα.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved