Το… πανηγύρι του Μίσιτς για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Το… πανηγύρι του Μίσιτς για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Μία ανάρτηση με ποικίλες ερμηνείες έρχεται από τον Γιόσιπ Μίσιτς ο οποίος μπορεί να ανήκει στην κροατική , Ντιναμό Ζάγκρεμπ , ωστόσο φαίνεται πως το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά, τέταρτο στην ιστορία του και δεύτερο την τελευταία πενταετία.

Ο πολύπειρος μέσος που τέθηκε αντίπαλος με τον ”Δικέφαλο του Βορρά” στο ευρωπαϊκό ταξίδι των δύο ομάδων στο Conference League, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα αναδημοσίευσε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνοντας ”συγχαρητήρια ΠΑΟΚ”, ένα μήνυμα με πολλές αναγνώσεις.

Ειδικότερα, αυτό έρχεται σε ένα πινγκ – πονγκ μεταξύ της πλευράς του παίκτη και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, καθώς είχαν προηγηθεί οι εγκωμιαστικές δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στο περιθώριο της αναμέτρησης των δύο ομάδων με τον Ρουμάνο να τονίζει, «Ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος παίκτης της. Όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει με ή χωρίς την μπάλα αλλά επειδή έχει μια τεράστια προσωπικότητα και ηγείται της ομάδας του», ενώ είχαν ακολουθήσει οι δηλώσεις του ίδιου  του παίκτη που τόνισε «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Metrosport.gr, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση η οποία μένει να δούμε που θα οδηγήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved