Un copil de 3 ani a murit într-un accident rutier în Satu Mare

Un copil de 3 ani a murit într-un accident rutier în Satu Mare

Un copil de trei ani a decedat, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs vineri pe DN 19 în localitatea Ciuperceni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”.

“Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au identificat 5 persoane implicate, dintre care un minor cu vârsta de aproximativ 3 ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale prezente au acţionat cu celeritate pentru aplicarea manevrelor de resuscitare şi acordarea îngrijirilor medicale. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical specializat, a fost declarat decesul minorului. Două victime au fost transportate, conştiente, cu politraumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare”, precizează ISU.

Poliţiştii rutieri au constatat faptul că un conducător auto, de 49 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani. De asemenea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în şanţul de pe marginea drumului naţional.

La faţa locului s-au deplasat 10 cadre militare de la Detaşamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD B2, dar şi trei ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Agriş.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Editor : A.P.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved