VIDEO Mascați amenințați cu toporul de un bărbat care o ținea captivă pe sora lui. Totul ar fi pornit de la o ceartă pentru bani

VIDEO Mascați amenințați cu toporul de un bărbat care o ținea captivă pe sora lui. Totul ar fi pornit de la o ceartă pentru bani

Imagini șocante din timpul unei intervenții a poliției. S-a întâmplat în București, unde mascații au fost amenințați cu toporul de agresorul care o ținea captivă pe sora lui.

Poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale au intervenit în forţă într-o locuinţă din Sectorul 1, după ce femeia anunţat că a fost ameninţată de fratele ei. Bărbatul a fost agresiv şi cu agenţii veniţi să îl calmeze, refuzând dialogul cu negociatorii şi îndreptându-se spre poliţişti cu un topor pentru a-i lovi. Suspectul a fost împuşcat în piciorul stâng de unul dintre poliţişti, cu muniţie de cauciuc, fiind dus la spital.

Pe numele său a fost emis apoi ordin de protecţie provizoriu, iar bărbatul va trebui să poarte o brăţară de monitorizare.

Surse judiciare citate de News.ro spun că între femeie şi fratele său conflict a pornit de la bani.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 anunţă că, în urma intervenţiei autorităţilor în acest caz, se fac cercetări și pentru ultraj, având în vedere atitudinea bărbatului faţă de cei care au intervenit.

De asemenea se fac verificări pentru purtare abuzivă, unde se va cerceta dacă s-a folosit forţa în mod proporţional şi justificat de circumstanţele în care s-au produs evenimentele.

 

Editor : M.B.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved