ΝΕΟ “ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ” ΑΡΑΔΙΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ – 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

ΝΕΟ “ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ” ΑΡΑΔΙΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ – 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

Πραγματικά, αυτοί στην κυβέρνηση θεωρούν ότι απευθύνονται σε εκλογικά πρόβατα. Και το έχουν πετύχει εν μέρει, εάν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, όπου η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά…

Αυτός ο λιλιπούτειος πρωθυπουργός, ότι έκανε και πέρσι, έκανε και φέτος. Βγήκε λίγο πριν το καλοκαίρι και είπε πως πρόκειται να επενδυθούν πάνω από 2 δις ευρώ στην Πολιτική Προστασία. Αυτό έκανε και πέρσι και είδαμε π.χ. τα αποτελέσματα με τις πυρκαγιές. Το ίδιο έκανε και χθες λοιπόν, μιλώντας στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών – Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού», που διοργάνωσε η JTI Hellas σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας – Ελλάδας».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον ιάπωνα πρέσβη ανέφερε ότι «έχουμε υποστεί έντονα φαινόμενα. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για την Ελλάδα, τόσο ως προς τον αριθμό των δασικών πυρκαγιών, όσο και ως προς την έντασή τους. Αντιμετωπίσαμε πλημμύρες και είναι καίριας σημασίας να συνεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε ό,τι καλύτερο μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία, προκειμένου να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, να προστατεύσουμε τα προς το ζην και να  καταστήσουμε τις κοινότητές μας πιο ανθεκτικές».

Και πέταξε το πυροτέχνημα: «Η Ελληνική Κυβέρνηση πρόκειται να επενδύσει τα επόμενα χρόνια περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ, κυρίως ευρωπαϊκούς πόρους, για την ενίσχυση των υποδομών πολιτικής προστασίας. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση, διότι όταν μιλάμε για την κλιματική αλλαγή, εστιάζουμε πολύ στον μετριασμό των επιπτώσεων, αλλά δεν εστιάζουμε αρκετά στην προσαρμογή σε αυτή».

Κούρασες Κυριάκο… Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια…

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved