Яскрава “бавовна” у Криму: до чого можуть готуватись ЗСУ

Яскрава “бавовна” у Криму: до чого можуть готуватись ЗСУ

Про це розповів 24 Каналу військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко, зазначивши, що окупанти у Криму добре розвинули протиповітряну оборону. Там створено декілька зенітно-ракетних полків для роботи з ППО.

Дивіться також Це ще радянські локації, – Світан пояснив, як вдалося ліквідувати ППО росіян в Криму

Об’єкти ураження для ЗСУ

Ті об’єкти, по яких влучають українські Сили оборони – це комплекси великого радіуса дії, зокрема С-300 та С-400. Вони відповідають за контроль повітряного простору та за знищення об’єктів і засобів ураження складної траєкторії польоту.

Знищення таких комплексів та усіх радіотехнічних і радіолокаційних систем, які їх підсилюють, є необхідною частиною (для ЗСУ – 24 Канал), щоб прорвати загальні ешелоновані ППО, які розміщені в у Криму,
– сказав Коваленко.

Він зауважив, що на тимчасову окупованому півострові дуже добре розвинена оборонна здатність. Крим є другим, після Московської області, за щільністю розташування оборонних комплексів.

Поступове знищення кожного такого об’єкта розкриває нам (Україні – 24 Канал) можливості для знищення важливих цілей на території тимчасово окупованого Криму,
– зазначив Олександр Коваленко.

Вибухи в окупованому Криму: основне

  • Вранці 13 травня сталася атака на військову частину у Криму. Деякі джерела повідомляють, що внаслідок обстрілу там загинув командир таємної бази ППО Олександр Кулаков. Крім того, є звіти про ще одного загиблого та кількох поранених.
  • У ніч на 30 квітня в тимчасово окупованому Криму було гучно. Мовиться і про приліт у Джанкої, Октябрську та Гвардійському. Перші вибухи було зафіксовано близько 1:25 ранку, загалом їх було понад десять. Окупанти в той день тимчасово заблокували Кримський міст.
  • На військових об’єктах в окупованому Криму частіше лунають вибухи. Такі атаки Сил оборони вже призвели до пошкоджень авіабаз і Кримського мосту – це стратегічно важливі об’єкти для ворога.
CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved