Πύργος: Γ@ΦΤΟΣ έριξε μεροκαματιάρη από τη σκάλα και τον λήστεψε ενώ έβαφε την εκκλησία χωριού

Πύργος: Γ@ΦΤΟΣ έριξε μεροκαματιάρη από τη σκάλα και τον λήστεψε ενώ έβαφε την εκκλησία χωριού

Η ληστεία σημειώθηκε την ώρα που ο άτυχος άντρας ήταν πάνω σε σκάλα και έβαφε την εκκλησία χωριού, στον Πύργο της Ηλείας. Ο δράστης λίγο έλειψε να τον τραυματίσει σοβαρά…

Επίδειξη θράσους σε χωριό του Πύργου, με τον δράστη να παρακολουθεί να χτυπάει τη στιγμή που θεώρησε ότι μπορούσε να ολοκληρώσει τη ληστεία ταχύτατα. Το έκανε αλλά η χαρά του, για το χτύπημα δεν κράτησε για πολύ. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία λίγες ώρες μετά την επίθεση στον ηλικιωμένο που έβαφε, έπεσε στα χέρια των Αρχών και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες της πράξης του.

Θύμα ληστείας με δράστη Ρομά έπεσε ένας 73χρονος στα Βυτινέικα του Πύργου, χθες το μεσημέρι. Ο δράστης επιτέθηκε στον ηλικιωμένο την ώρα που ήταν πάνω σε σκάλα και εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού στην εκκλησία του χωριού.

Ο ληστής δεν δίστασε να πετάξει από τη σκάλα τον ηλικιωμένο και να του αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα με εικόνα της Παναγίας, ένα χρυσό δαχτυλίδι, ένα κινητό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Ηλεία, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο άνδρα, που εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε Ιερό Ναό και αφού αρχικά τον έσπρωξε από σκάλα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, στη συνεχεία με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον στο πρόσωπο αφαίρεσε από την κατοχή του μια χρυσή αλυσίδα με εικόνα της Παναγίας, ένα χρυσό δαχτυλίδι, τα κλειδιά οχήματος του και το κινητό του τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας».

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved