Висаджує десант на бронетехніці, як “на маршрутках”: офіцер артилерії розповів про дії росіян

Висаджує десант на бронетехніці, як “на маршрутках”: офіцер артилерії розповів про дії росіян

Загарбники атакують різними тактиками. Про це 24 Каналу розповів офіцер артилерії 4 бригади НГУ “Рубіж” Володимир Назаренко.

Читайте також Перспектива є: Зеленський назвав, за якої умови буде можливий новий контрнаступ ЗСУ

Ворог продовжує тиснути

Володимир Назаренко зазначив, що вже який тиждень загарбники продовжують тиснути. Однак переважно у росіян нічого не вдається. Українські бійці відбивають їхні атаки.

Мовиться про атаки різного роду. Окупанти намагаються просуватися як малими групами піхотинців, так й із застосуванням великої кількості техніки, бронетехніки, з десантом.

Інколи буває, що на різних напрямках ворог закидає, як на маршрутках, на бронетехніці десант. Висаджує їх і повертає назад. У більшості випадків ці сили ворога розбиваються ще на етапі підвозу, накопичення, логістики, коли це все видно,
– сказав офіцер.

Росіяни продовжують використовувати керовані авіабомби різної ваги, вибухової потужності і так далі. Важливо, щоб літаки, з яких запускаються ці КАБ, щодня падали. У ворога є величезний ресурс особового складу, техніки, артилерії, боєприпасів і так далі.

Що відбувається на фронті: головне

  • У Генштабі ЗСУ повідомили, що російські війська намагаються прорвати оборону, а бійці ЗСУ відбивають атаки та намагаються відтіснити ворога. Протягом минулої доби на всьому фронті відбулося загалом 116 бойових зіткнень.
  • Зокрема, на Харківському напрямку тривають важкі бої. У Генштабі повідомили, що противник за підтримки авіації намагався п’ять разів прорвати рубежі нашої оборони в районах Липців і Вовчанська.
  • Українські захисники продовжують завдавати ворогу великих втрат в особовому складі на фронті. Протягом останньої доби українським захисникам вдалося ліквідувати ще 1 210 окупантів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила 491 080 загарбників.
CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved