Gabriela Firea: M-am pregătit 3 ani şi jumătate pentru candidatura la Primărie. Am decis să rămân în politică, să rămân în PSD

Gabriela Firea: M-am pregătit 3 ani şi jumătate pentru candidatura la Primărie. Am decis să rămân în politică, să rămân în PSD

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, afirmă că momentul prin care trece acum, după ce nu a fost desemnată candidat pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, reprezintă o „restartare”. Ea admite că s-a pregătit, în ultimii trei ani şi jumătate, pentru a candida la alegerile locale, dar susţine că, deşi nu a primit susţinerea PSD pentru a candida, va rămâne în politică, în PSD.

O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat o altă decizie în coaliţie, pe care, după ce m-am sfătuit cu colegii mei de la Bucureşti, social-democraţi, cu familia bineînţeles, cu prietenii apropiaţi, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD şi să-mi continuu munca. (…) Îmi place să fiu un partener de drum lung şi în viaţa privată şi în cea profesională”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3 CNN, potrivit News.ro. 

Întrebată dacă i s-au pus piedici în cursa către o candidatură pentru Primăria Generală a Bucureştiului, Firea a răspuns: „Nu consider că au fost neapărat piedici, au fost alte calcule făcute, a intervenit şi faptul că deciziile nu s-au luat doar la nivel de partid, ci în cadrul unei coaliţii, ca orice om, am şi eu şi fani şi oameni care nu mă agreează neapărat”. 

Ea a spus că în politică se iau „şi multe decizii cu componentă emoţională”. 

Firea a admis că „au fost momente” în care crede că nu a meritat „anumite declaraţii, insinuări”. 

„Acum sunt pe acest drum al reconstrucţiei echipei noastre pentru că ţelul pentru care am luptat trei ani şi jumătate, şi anume să aducem la Bucureşti o altă administraţie, rămâne în picioare. Sunt alte personaje, sunt altele, dar ţelul e acelaşi”, a adăugat Firea.

Ea a susţinut că „nu au dreptate” oamenii care susţin că nu va face campanie pentru Cătălin Cîrstoiu. Mai mult, fostul primar a spus că, dacă pentru sine mai avea puţin de muncit, pentru că îşi făcuse campanie în ultimii ani, acum va munci, alături de echipă, mai mult.

Editor : Liviu Cojan

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved