O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată preventiv după ce şi-ar fi lovit fetiţa în vârstă de doar două luni, provocându-i mai multe răni, inclusiv fracturi costale şi la mâini, traumatism cranian. Medicii au stabilit că micuţa are nevoie de 40-50 de zile de îngrijiri medicale.

Biroul de informare publică si relaţii cu presa din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a anunţat, joi, că procurori din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au solicitat, în 14 aprilie, arestarea preventivă a inculpatei C.V.A. – cadru militar, cercetată pentru violenţă în familie.

”Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatei C.V.A. constă în aceea că, la data de 11.04.2024, în timp ce se afla singură cu fiica sa minoră, C.E.I., în vârstă de 2 (două) luni la adresa de domiciliu, i-a provocat în mod voluntar acesteia leziuni traumatice constând în traumatism cranio-cerebral în condiţii neprecizate, fractură os parietal bilateral, traumatism toracic – fracturi arcuri costale de la C3 la C8 bilateral, fractură cu deplasare humerus drept, fractură mână dreaptă, escoriaţie facială şi lateralo-cervicale bilaterale, escoriaţie umăr stâng. Leziunile au fost evaluate preliminar de către un medic legist din cadrul SML Prahova ca necesitând 40-50 zile îngrijiri medicale în absenţa complicaţiilor”, a arătat sursa citată de News.ro.

Tribunalul Militar Bucureşti a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele femeii.

Activităţile din prezentul dosar au fost derulate cu sprijinul IGPR – DOS, DGPMB, I.P.J. Prahova si S.R.T.P. Bucureşti.

Presa a relatat că femeia, care este cadru militar activ, a ajuns cu fetiţa de două luni şi cu tatăl acesteia la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, iar medicii au constatat că micuţa avea multiple traumatisme.

Editor : A.P.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved