Αρτέτα για Ποτσετίνο: «Είμαι μαζί του σε αυτό που περνάει, έχει κάνει καλή δουλειά»

Αρτέτα για Ποτσετίνο: «Είμαι μαζί του σε αυτό που περνάει, έχει κάνει καλή δουλειά»

Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι με 5-0 στο εξ αναβολης ματς της 29η αγωνιστικής της Premier League έσπευσε να υπερασπιστεί τον συνάδελφό του και προπονητή των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Με αυτό το τρίποντο οι κανονιέρηδες επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος πήγαν στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο αγώνες περισσότερους. Από την άλλη η νέα ήττα της ομάδας του Λονδίνου έφερε ακόμα περισσότερη γκρίνια, αλλά και κριτική τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τον Ποτσετίνο.

Κάπως έτσι ο Ισπανός προπονητής στις δηλώσεις μετά τη νίκη επί των «μπλε» έσπευσε να υπερασπιστεί τον Αργεντινό τεχνικό, λέγοντας ότι είναι ένας καλός προπονητής και πως είναι μαζί του σε όλο αυτό. «Είμαι μαζί με τον Ποτσετίνο σε αυτό που περνάει, αλλά και που κάνει. Κάνει καλή δουλειά. Άξιζαν να πάρουν τη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια», ήταν τα λόγια του 42χρόνου.

Ο 52χρόνος από τη μεριά του έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα του και τους παίκτες του λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία ντροπή τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη η Τσέλσι τη φετινή χρονιά.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved