Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ – 600 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 102 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ – ΘΕΑΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ – 600 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 102 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ – ΘΕΑΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό

Όλη η Ελλάδα έχει οργιστεί στην είδηση ότι το Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις «πύλες» του μετά από 102 χρόνια, όταν όπως έγραψε μόνο το «Μακελειό», τα τουρκικά αίσχη με την Αγιά – Σοφιά συνεχίζονται, αλλά εδώ οι κυβερνώντες κάνουν τα στραβά μάτια.
Ωστόσο, κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι επιχειρείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας η αποχριστιανοποίηση και η μουσουλμανοποίηση, ως μέρος οργανωμένου σχεδίου που φιλοδοξεί να μας μετατρέψει σε κοιτίδα εξτρεμισμού. Γιατί, εάν ρωτήσει κανείς πόσα τζαμιά υπάρχουν στη χώρα, κανείς δεν έχει την απάντηση. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είτε από έρευνες είτε από βιβλία, περισσότερα από
600 είναι τα κρυφά και τα άγνωστά τζαμιά που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Και μην πάμε πολύ μακριά, θυμίζουμε πως στην επικαιρότητα, πριν από μερικούς μήνες ήρθε ένα παράνομο τζαμί που εμφανίστηκε ως δια γραφειοκρατικής μαγείας στα Μέγαρα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το κράτος, συναινεί σε ένα εξελισσόμενο εθνικό έγκλημα.

Ποιος έχει αμφισβητήσει άραγε τα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά που υπάρχουν (ορισμένα έχουν βγει στην επικαιρότητα) μέσα σε κρυφές αίθουσες, σε υπόγεια και διαμερίσματα που σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούν και ως θύλακες φανατισμού και αντεθνικής δράσης; Εκεί, όπου «περιτριγυρίζει» εναντίον μας ένας αθέατος κόσμος κάτω από τη μύτη μας, καθώς υπάρχουν κηρύγματα μίσους κατά των «απίστων» σε άτυπους χώρους προσευχής…

Ποιος μπορεί να διαψεύσει ότι υφίστανται τζαμιά που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό, που χτίζονται χωρίς καμία άδεια και μάλιστα επιζητούν να δημιουργούν «τετελεσμένα», μέσα σε μια χώρα που παραμένει ξέφραγο πολυπολιτισμικό αμπέλι; Διαβάζοντας βιβλία που έχουν γράψει μάλιστα απόστρατοι του Πολεμικού Ναυτικού, όπως ο υποναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης, στις μέρες μας με την έκρηξη των προσφυγικών ροών, τα γνωστά ή άγνωστα τζάμια, ξεπερνούν τα 600!

Σύμφωνα δε με πληροφορίες των αρχών ασφαλείας, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας και της περιφέρειας Αττικής υπάρχουν γύρω στα 40 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και 120 περίπου μικρότεροι χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή και λατρεία σε όλους τους μουσουλμάνους μετανάστες. Εξάλλου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Μάνο Ηλιάδη, στην ευρύτερη περιφέρεια Αττικής και σε όλο τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο πλην Θράκης, υπάρχουν δύο ενεργά τζαμιά στη Θήβα, ένα στα Οινόφυτα, δύο στη Χαλκίδα, ένα στη Σκάλα Ωρωπού, ένα στο Μαραθώνα, ένα στην Κόρινθο, τρία στο Ηράκλειο, ένα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ένα στη Ρόδο, ένα στην Κω.

Όλοι οι παραπάνω χώροι λέγεται ότι συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κάθε κοινότητας, από την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος καθώς και από άλλους συνδέσμους και θρησκευτικές οργανώσεις, τόσο της χώρας όσο και του εξωτερικού. Σε αυτά τα τζαμιά και τους χώρους μουσουλμανικής λατρείας, έρχονται να προστεθούν και τα νόμιμα και παράνομα τζαμιά της Δυτικής Θράκης, που συνολικά ίσως ξεπερνούν τα 235 και κατανέμονται ως εξής:

131 στη Ροδόπη, 83 στην Ξάνθη και 63 στον νομό Έβρου. Επομένως, ο συνολικός αριθμός τζαμιών και χώρων μουσουλμανικής λατρείας στην επικράτεια είναι γύρω στα 600, με ποσοστιαία αναλογία ένα τζαμί ανά 400 μουσουλμάνους, η οποία είναι αρκετά υψηλή, αν σκεφτούμε ότι στην Τουρκία είναι ένα τζαμί ανά 876 κατοίκους και στη Σαουδική Αραβία ένα τζαμί ανά 1000 περίπου κατοίκους.

Προσέξτε και κάτι άλλο. Τα περισσότερα από αυτά τα τζαμιά, είναι δηλωμένα και γνωστά στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, ενώ πολλά από αυτά διατηρούν και ΑΦΜ στις κατά τόπους οικονομικές εφορίες! Επίσης και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έξι ως οκτώ από τους οργανωμένους χώρους λατρείας στην Αθήνα συντηρούνται από την κοινότητα των Πακιστανών, δέκα από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών και άλλοι δέκα από την κοινότητα των Αράβων, στους οποίους, όμως, μπορούν να συγκεντρώνονται, τουλάχιστον φαινομενικά και πάντα κατά τα λεγόμενα των διαχειριστών τους και μουσουλμάνοι ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας και προέλευσης.

Το πιο γνωστό τζαμί είναι αυτό του Βοτανικού, γνωστό και ως Ισλαμικό Τέμενος του Βοτανικού, είναι μουσουλμανικό τέμενος το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και η επίσημη έναρξη λειτουργίας του πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2020.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved