Το Eurojackpot μοιράζει 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μέγιστο έπαθλο του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το Eurojackpot μοιράζει 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μέγιστο έπαθλο του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει διανεμηθεί ποτέ στην Ελλάδα με τις συμμετοχές στα καταστήματα ΟΠΑΠ να ολοκληρώνονται την Τρίτη στις 19:00. Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 21:15.

«Το έπαθλο της αυριανής κλήρωσης αποτελεί το μέγιστο ποσό που μοιράζει το Eurojackpot. Τα 120 εκατ. ευρώ που κληρώνει το παιχνίδι στους νικητές της πρώτης κατηγορίας είναι και το μεγαλύτερο ποσό που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι παίκτες στην Ελλάδα. Μόνο το Eurojackpot μπορεί να προσφέρει τέτοια έπαθλα, που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τις ζωές των ανθρώπων», αναφέρει ο Μερκούριος Λάζης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νάουσα.

Μερκούριος Λάζης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νάουσα

«Τα έπαθλα που μοιράζει το Eurojackpot στην πρώτη κατηγορία ξεκινούν από 10 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 120 εκατ. ευρώ. Όλες οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, κάθε Τρίτη στις 21:15 και Παρασκευή στις 21:00. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τις παρακολουθεί σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot. Στην Ελλάδα, η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει στις 19:00 τις ημέρες των κληρώσεων», συμπληρώνει.

Τα ομαδικά δελτία και το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Καπελλάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο, τονίζει: «Αυτά τα ποσά είναι πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα. Τα 120 εκατ. ευρώ της αυριανής κλήρωσης έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των παικτών. Εκτός από το μέγιστο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας,  οι παίκτες του Eurojackpot διεκδικούν πολύ μεγάλα ποσά και στη δεύτερη»

3

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα  καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς. «Οι παίκτες του Eurojackpot έχουν την δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων, ενώ μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικά δελτία. Παράλληλα, μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα», εξηγεί ο κ. Καπελλάκης.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved