Μαρίνα Σάττι: Από την Μάντισσα… στο Ζάρι – Η συμμετοχή στην Eurovision και τα δάκρυα για τον πατέρα της

Μαρίνα Σάττι: Από την Μάντισσα… στο Ζάρι – Η συμμετοχή στην Eurovision και τα δάκρυα για τον πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι φιλοξενήθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, μίλησε αποκλειστικά για τη συμμετοχή της στην Eurovision και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της.

Για την συμμετοχή της στην Eurovision δήλωσε ότι:  «Έχω μάθει πολλά πράγματα. Μακάρι να ήταν πάντα έτσι. Η προσπάθεια αυτή δεν είναι δική μου, ατομική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουμε συντονιστεί για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είναι πάρα πολλή δημιουργική περίοδος, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ γρήγορα. Έχω βάλει στην καθημερινότητά μου τελείως άλλα πράγματα από αυτά που έκανα ως τώρα.

Μαθήματα χορού, τραγουδιού κάθε μέρα, γυμναστική και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο, παρά μόνο με τα καλλιτεχνικά. Πάω στο στούντιο, έχω τελειώσει κι ένα LP που θα βγει μετά τη Eurovision, που έγινε σε πάρα πολύ σύντομο διάστημα. Σιγά σιγά άρχισα να συνηθίζω τα σχόλια στα social media. Αυτό που δεν ήξερα ήταν πως είναι να περπατάω στο δρόμο και να εμφανίζεται μια κάμερα. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για μένα, δεν είναι τόσο πολύ η φάση μου, με παραξένεψε και με δυσκόλευε», πρόσθεσε.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το Ζάρι ανέφερε: «Είναι πολύ λογικό και καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους. Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο τραγούδι, στο οποίο έχουμε πάρει κάποια ρίσκα. Σίγουρα δεν πατάει σε δρόμους που είναι γνώριμοι για κάποιους ανθρώπους. Όπως και η μαμά μου που παραξενεύτηκε στο πρώτο μέρος του τραγουδιού.

Έχει να κάνει με το τι αναφορές έχεις. Αν έχεις ακούσει αρκετά αυτό που συμβαίνει στη μουσική στον κόσμο. Τα urban της Βραζιλίας ή της Αμερικής ή των Βαλκανίων. Είναι η μουσική που δεν έχει να κάνει με τη ραπ ακριβώς αλλά με την πόλη. Είναι επιτυχία ότι το Ζάρι κατάφερε κάτι να επικοινωνήσει, να προκαλέσει συναισθήματα. Είτε αυτά είναι θετικά, είτε αρνητικά, να ξυπνήσει τον άλλο ακόμη κι αν είναι αρνητικό, είναι επιτυχία. Ήθελα πολύ να έχει ελληνικό στοιχείο. Θα ήθελα το τραγούδι μου να εκφράζει τους νέους».

«Το κοινό μου είναι η αλήθεια. Δεν θέλω επιτηδευμένα πράγματα. Κάποιες φορές το έχω κάνει, μου έχει ξεφύγει και το έχω μετανιώσει. Τότε ήμουν φοβισμένη με όλα, ίσως να μη φαινόταν στις συναυλίες. Το άλλο κοινό είναι πως όταν κάνω κάτι και καταπιάνομαι με αυτό δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο», είπε για τα κοινά της και τις διαφορές της από το κορίτσι που ήταν όταν πρωτοτραγούδησε τη Μάντισσα.

«Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν», είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια συγκινήθηκε έντονα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για το θάνατο του πατέρα της.

«Δεν σε ρωτήσαμε τίποτα για αυτό», σημείωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ζητώντας από το κοντρόλ να περάσουν σε διαφημίσεις.«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved