Το ευχαριστώ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο για το sold out στα διαρκείας

Το ευχαριστώ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο για το sold out στα διαρκείας

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν 11.200 εισιτήρια διαρκείας μέσα σε λίγες ώρες και η ”πράσινη” ΚΑΕ, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φίλους του συλλόγου για αυτή την ξεχωριστή επίδοση!

Αναλυτικά:

”Σας ευχαριστούμε…

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι έκλεισαν τη θέση τους στο νέο ΟΑΚΑ, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αυτή η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου, μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο ώστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά προκειμένου να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μας ακόμη καλύτερο, ακόμη ισχυρότερο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-2025 έχει ολοκληρωθεί και δεν θα κυκλοφορήσουν άλλα.

Και αυτό γιατί στόχος μας είναι να βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ένας σημαντικός αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να παρευρεθούν στις εξέδρες του νέου ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε…”.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved