ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 67ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ – ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 67ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ – ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ

Τραγικές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνουν οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα, κοντά στην Ύδρα, από το πλοίο της γραμμής Χανιά – Πειραιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, πρόκειται για 67χρονο από τα Χανιά, ο οποίος λίγο πριν πέσει στη θάλασσα, άφησε σημείωμα αυτοχειρίας στην καμπίνα του πλοίου «Κίσσαμος» της ΑΝΕΚ, με το οποίο ταξίδευε.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες ξεκίνησαν όταν άλλος επιβάτης του πλοίου ενημέρωσε πως είδε τον άνδρα να πηδάει στη θάλασσα, χωρίς να προλάβει να τον εμποδίσει.

Μάλιστα για τον 67χρονο Χανιώτη έγινε δήλωση εξαφάνισης από την κόρη του, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε στη Σούδα, απ’ όπου ξεκίνησε το πλοίο.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα του Λιμενικού, αλλά και πέντε παραπλέοντα πλοία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Άνδρας έπεσε στη θάλασσα από το πλοίο ανοιχτά της Ύδρας – Σε εξέλιξη οι έρευνες του Λιμενικού

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved