Απέλυσαν τη γυναίκα που έγινε viral στο TikTok με το «Σκορπιός, είναι για σένα, παμ». Τι λέει η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού

Απέλυσαν τη γυναίκα που έγινε viral στο TikTok με το «Σκορπιός, είναι για σένα, παμ». Τι λέει η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε viral στο ελληνικό TikTok με το «Σκορπιός είναι για σένα, παμ» διαφημίζοντας το μπαρ που δούλευε στα social mediamtx.

Παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε το βίντεο στην πλατφόρμα, με το όνομα του μαγαζιού όχι απλά να γίνεται γνωστό, αλλά να καταλαμβάνει την κορυφή των trends, η Μαρίνα Μπομπέτσι απολύθηκε από το μπαρ Scorpios, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην εφημερίδα On Time.

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Η πρώην πλέον υπάλληλος του «Scorpios Music Bar» είπε ότι η άλλοτε φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, δεν ήθελε να δουλέψουν άλλο πια μαζί, εν μέρει λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που είχε, μετά τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόνισε δε, ότι «έβγαλε ζήλια» απέναντί της.

Αρχικά, η Μαρίνα Μπομπέτσι μίλησε στην εφημερίδα για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία τους, λέγοντας: «Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα».

Στην πορεία, περιέγραψε τη σκέψη πίσω από το viral βίντεο. Η Μαρίνα Μπομπέτσι ανέφερε: «Το Scorpios είναι για σένα άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σκεφτόμασταν όλη η ομάδα πώς να το μάθει ο κόσμος, πέρα από τους φίλους και γνωστούς μας. Προσπαθήσαμε μέσω Facebook και Instagram, όταν ένας φίλος μας πρότεινε να κάνουμε λογαριασμό στο TikTok και να το διαφημίσουμε εκεί. Όντως, η Μαρία (σ.σ.: ιδιοκτήτρια του Scorpios) έκανε λογαριασμό και ξεκινήσαμε με βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού, τα ποτά… Είχε κάνει το πρώτο βίντεο η Αντωνία (γνωστή στο TikTok ως η “Ρωσίδα, δύναμη”) και αργότερα ένα δεύτερο η Πέπα, μια άλλη κοπέλα. Το τρίτο βίντεο ήταν το δικό μου».

Για τη στιγμή που άρχισε να την αναγνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, λόγω του TikTok ανέφερε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο, που έφτασε τουλάχιστον τα δέκα εκατ. προβολές, τι έγινε; Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social mediamtx. Eνας γείτονας μου λέει “έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού” και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό».

«Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφία»

Στην πορεία, η Μαρίνα Μπομπέτσι περιέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου που την αναγνωρίζει στον δρόμο και της ζητά να φωτογραφηθούν μαζί. «Με αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Μου μιλούν, με χαιρετούν. Άλλοι ζητούν να βγάλουν με φωτογραφία, άλλοι μου ζητούν να πω την ατάκα «ΠΑΜ!», Θετικά σχόλια…» είπε.

«Η ιδιοκτήτρια έβγαλε ζήλια που με ζητούσαν»

Αν και η ίδια διαφήμισε το μπαρ με επιτυχία στα social mediamtx, αποκάλυψε ότι δεν εργάζεται πια στο Scorpios, τονίζοντας ότι «οι φιλίες πάνε περίπατο, όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση».

Ειδικότερα, εξήγησε πως το τελευταίο διάστημα, έχει αποκτήσει το δικό της κοινό, που την αναζητούσε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στην Καλλιθέα, εκεί όπου βρίσκεται το μπαρ. Αυτό, ήταν κάτι που δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια, κατά τα λεγόμενά της. Οπως περιέγραψε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το Scorpios. Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω “Scorpios είναι για σένα”. Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια».

«Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο» ανέφερε, και στη συνέχεια, εξήγησε περισσότερα για το παρασκήνιο πίσω από την απόλυσή της. «Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν “πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;”. Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…» ανέφερε.

Για την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, η Μαρίνα Μπομπέτσι είπε: «Η Μαρία δεν εκτιμάει αυτό που έγινε. Γενικότερα, δεν εκτιμάει όλους που δουλεύουν εκεί. Δεν συμπεριφέρεται όμορφα. Πλήρωσε 50 ευρώ το μοντάζ για τα βίντεο, δεν της ανήκουμε. Στα social mediamtx, που της σχολιάζουν ότι η επιτυχία έγινε χάρη σε εμένα και ζητούν να δουν βίντεο για το μαγαζί με εμένα, απαντά προσβλητικά».

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved