Τσίπρας: Από αύριο στο κοινωνικό πεδίο ενωμένοι θα δώσουμε τους αγώνες για να φέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά διακυβέρνησης

Τσίπρας: Από αύριο στο κοινωνικό πεδίο ενωμένοι θα δώσουμε τους αγώνες για να φέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά διακυβέρνησης

Λίγο μετά τις 5μμ προσήλθε να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Καισαριανή.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, οποίαν η όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες.

Είναι λοιπόν με μία έννοια, μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

Γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved