ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ – “ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ – “ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο διοικητής του τμήματος της Ίου μετά την μαραθώνια απολογία του, καθώς κατηγορείται για διαφθορά.

O διοικητής του τμήματος Ιού κατηγορείται για εκβιασμό επιχειρηματιών. Ο άνδρας αποκαλύφθηκε αφού ζητούσε 30.000 ευρώ τον χρόνο από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου διασκέδασης προκειμένου να μην κάνει ελέγχους και καταγραφή παραβάσεων. Για την επαφή διοικητή και ιδιοκτήτη κέντρου είχε μεσολαβήσει ιδιώτης.

Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου απευθύνθηκε στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων, κλιμάκιο ταξίδεψε στο νησί, προσημειώθηκαν τα χρήματα και όταν τα παρέλαβε ο διοικητής του ΑΤ, συνελήφθη όπως και ο ιδιώτης.

Ένα ακόμη συμβάν με πρωταγωνιστή τον κατηγορούμενο διοικητή είχε αποκαλυφθεί:

Ζευγάρι που διατηρεί κατάστημα που τελούνται γλέντια για γάμους στην Ίο, είχε πρόβλημα με γείτονα που έκανε καταγγελίες για ηχορύπανση.
Είχε δεχθεί ήδη δύο μηνύσεις. Απευθύνθηκε σε γνωστό του μηχανικό με τεχνικό γραφείο προκειμένου να δει αν ο γείτονας είχε πολεοδομικές παραβάσεις για να τον καταγγείλει και εκείνη. Ο μηχανικός της είπε να απευθυνθούν στον διοικητή του τμήματος προκειμένου να δώσουν κάτι για να μην κάνει ελέγχους.

Διαβάστε επίσης και τα όσα είχε αποκαλύψει ο Στέφανος Χίος για τον βίο του αστυνομικού:

“ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤ. ΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ. ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ”. ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved