Την ημέρα που εξεταζόταν ο Καραμανλής, η Εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη δήλωνε την συμπαραστασή της στον … προεδρό της!

Την ημέρα που εξεταζόταν ο Καραμανλής, η Εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη δήλωνε την συμπαραστασή της στον … προεδρό της!

Στην καταδίκη «γεγονότων ψυχολογικής βίας κατά βουλευτών και οικογενειών τους» προχώρησε η εξεταστική επιτροπή για τη «διερεύνηση του εγκλήματος στα Τέμπη». Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Δ. Μαρκόπουλος, υπάρχει όριο να συνδυάζεται σε ένα μέιλ για τον θάνατο των παιδιών στα Τέμπη «με τα δικά μου παιδιά» σημειώνοντας ότι το σχετικό μήνυμα που έλαβε εστάλη στην Ελληνική Αστυνομία για τα περαιτέρω.

Το θέμα έφερε στην επιτροπή ο βουλευτής της ΝΔ, Ευρ. Στυλιανίδης, με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην επιτροπή να καταδικάζουν τις όποιες επιθέσεις κατά οικογενειών βουλευτών και με την εκπρόσωπο της Πλεύσης, Ελευθερίας, Ελ. Καραγεωργοπούλου να αναφέρει ότι δεν καταδικάζουμε διότι δεν γνωρίζουμε τα σχετικά δημοσιεύματα και ότι αποτελεί ύβρι η μετατόπιση του προβλήματος.

Είμαστε απέναντι, πάντα, σε κάθε έκφραση βίας, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Β. Κόκκαλης.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιλένα Αποστολάκη είπε ότι, στον βαθμό που υπάρχουν ανοίκειες επιθέσεις, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Η ιδεολογική πάλη δεν γίνεται σε βάση προσωπικών αντιλήψεων που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν και να δημιουργούσουν εντυπώσεις, είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος.

Δεν συμφωνούμε σε προσωπικές επιθέσεις και σε οικογένειες βουλευτών, είπε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Πέτη Πέρκα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα όποια επίθεση κατά οικογενειών, είπε ο βουλευτής της ΚΟ Σπαρτιάτες, Π. Δημητριάδης.

Σε ανθρώπινο επίπεδο συμπαραστεκόμαστε στον συνάδελφο και δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε, είπε ο βουλευτής της ΚΟ Νίκη, Ν. Βρεττός.

«Καταδικάζω» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος, σημειώνοντας ότι και ο ίδιος και η οικογένειά του έχει δεχθεί επιθέσεις.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved