Μονταζιέρα και στο βίντεο από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους; – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Μονταζιέρα και στο βίντεο από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους; – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σάλο και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το νέο βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε σήμερα στην δημοσιότητα από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από το χέρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Και αυτό γιατί φαίνεται πως έχει πέσει μοντάζ και στο εν λόγω οπτικό υλικό το οποίο προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος.

Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη 28χρονη να βγαίνει από το ΑΤ αφού της έχουν πει πως δεν μπορεί να παραμείνει. Η κοπέλα η οποία συνοδεύεται από τον πολύ στενό της φίλο φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο καθώς είχε καλέσει το 100 να ζητήσει περιπολικό να την πάει στο σπίτι της γιατί φοβόταν για τον 39χρονο. Κάποια στιγμή περνάει το φυλάκιο όπου βρίσκεται ο φρουρός και λίγα μέτρα παρακάτω συναντά τον θάνατο καθώς γίνεται η επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η δικηγόρος της μητέρας, Ελένη Τζούλη στο βίντεο φαίνεται πως υπάρχει «κόψιμο».

«Αυτό αποδεικνύει πως ο φρουρός είχε χρόνο να αντιδράσει», τόνισε η κ. Τζούλη.

Η ίδια επανέλαβε πως με γυμνό μάτι φαίνεται πως στο βίντεο υπάρχει ένα κενό. Όπως είπε, θα ζητήσει την γνώμη ειδικών τεχνικών καθώς και το πρωτότυπο βίντεο για να διερευνηθεί αν υπάρχει περικοπή ή αλλοίωση.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved