Φpίκη:  Σκóτωσε τα τέσσερα παιδιά του και την πεθερά του

Φpίκη:  Σκóτωσε τα τέσσερα παιδιά του και την πεθερά του

Ένας πατέρας από τη Νότια Καλιφόρνια που πυροβόλησε και σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του και την πεθερά του, καταδικάστηκε την Τετάρτη σε ισόβια κάθειρξη χωρίς τη δυνατότητα αναστολής

Ο Germarcus Lamar David, 32 ετών, καταδικάστηκε στις 12 Μαρτίου για πέντε κατηγορίες δολοφονίας, όπως δήλωσε μάρτυρας στο δικαστήριο στην εφημερίδα The Post.

images 8

Οι κραυγές τη νύχτα των πυροβολισμών

Οι γείτονες του σπιτιού της οικογένειας στο Λάνκαστερ άκουσαν πυροβολισμούς και κραυγές τη νύχτα των πυροβολισμών.

«Μέσα σε περίπου δύο λεπτά από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι άρχισες να ακούς τους πυροβολισμούς», θυμήθηκε ένας γείτονας, σύμφωνα με το abc7.

capture 127

Ο δράστης

Η μητέρα των παιδιών ανακάλυψε τελικά τα πτώματα των τεσσάρων παιδιών και της μητέρας της όταν επέστρεψε στο σπίτι της εκείνο το βράδυ.

Οι γείτονες την είδαν να τρέχει έξω και να φωνάζει «Τα μωρά μου χάθηκαν! Είναι όλα νεκρά!»

capture 126

Τα θύματα, Ericka England (αριστερά), ο 11χρονος Namyiah David (πάνω στη μέση), ο 1χρονος Noah David (πάνω δεξιά), ο 7χρονος Germarcus David Jr. (κάτω στη μέση) και ο 2χρονος Kaden David (κάτω δεξιά).

Ο Ντέιβιντ παραδόθηκε στο γραφείο του σερίφη του Λάνκαστερ λίγο αφότου η σύζυγός του ανακάλυψε τα πτώματα των αγαπημένων της προσώπων.

«Καμία οικογένεια δεν πρέπει να υποφέρει αυτού του είδους την τραγωδία, ειδικά όταν ο φερόμενος ως δράστης ήταν υπεύθυνος για την προστασία τους», ανέφερε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν σε δήλωσή του όταν ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του Ντέιβιντ.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved