Συνεχίζεται η αθρόα προσέλευση πολιτών στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – Όλα τα νεότερα (εικόνες)

Συνεχίζεται η αθρόα προσέλευση πολιτών στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – Όλα τα νεότερα (εικόνες)

Συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα η αθρόα προσέλευση πολιτών στα περίπου 1000 εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα. Ειδικά στην κάλπη του προέδρου η προσέλευση νέων, σε σχέση με το κομματικό γίγνεσθαι είναι κατά πολύ μεγαλύτερη του αναμενόμενου όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Η πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια, συνεχίζεται. Μέχρι τις 14:00 έχουν ήδη ψηφίσει σύμφωνα μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών. Είναι ενδεικτικό ότι η αναλογία παλιά με νέα μέλη είναι περίπου στο ένα προς δυο.

Σχεδόν σε όλα τα εκλογικά κέντρα στην κάλπη για Πρόεδρο όσοι ψήφισαν είναι διπλάσιοι και τριπλάσιοι από εκείνους που ψηφίζουν για τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής. Και αυτό άλλωστε ήταν και είναι το ζητούμενο για τη σημερινή ψηφοφορία.

Και στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση είναι περίπου ίδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Documentonews.gr στη Τούμπα ψήφισαν 300 νέοι και 90 παλιοί, στην Καλαμαριά 300 νέοι και 70 παλιοί, στο Ε’ διαμέρισμα 170 νέοι και 110 παλιοί, στο εκλογικό κέντρο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης στο αίθριο 250 νέοι και 110 παλιοί, στην αίθουσα Νερού στο Δημαρχείο 45 νέοι και 70 παλιοί και σε Συκιές, Νεάπολη και Πεύκα οι νέοι είναι διπλάσιοι από τους παλιούς.

Δείτε επίσης:

Κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ: Πολύ μεγάλη συμμετοχή – για μεγάλη έκπληξη στο τέλος της ημέρας μιλούν στην Κουμουνδούρου

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved