Αστέρας Τρίπολης: Τα εισιτήρια κόντρα στον ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης: Τα εισιτήρια κόντρα στον ΟΦΗ

Στη διάθεση των φίλων του Αστέρα Τρίπολης από Παρασκευή 26/4 τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εισιτήρια για την 6η αγωνιστική ημέρα των Playouts του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με τον ΟΦΗ, θα διατίθενται στο StarStore από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Απριλίου κατά τις ώρες καταστημάτων. Το Σάββατο 27 Απριλίου, τα εκδοτήρια του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 17:30 έως και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι:

10€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 18:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:00.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλαθλους πως από τις 9 Απριλίου 2024 έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι κυβερνητικές αποφάσεις των υπουργείων Αθλητισμού, Προστασίας του Πολίτη και του υπουργείου Ψηφιακής διακυβέρνησης για τον νέο τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδο και στάδια όλης της χώρας.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων παραμένει η ίδια, ωστόσο, αυτά θα πρέπει να αποθηκεύονται ψηφιακά στο Gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει στους αναγνώστες των τουρνικέ κατά την είσοδό του στην αθλητική εγκατάσταση μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου (smartphone).

Με βάση την τροποποίηση της 568/14.2.2024 ΚΥΑ, τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν εκδοθεί για τη τρέχουσα σεζόν παραμένουν ενεργά μέχρι και την ολοκλήρωσή της, χωρίς να απαιτείται η ψηφιακή τους αποθήκευση στο gov.gr Wallet, ενώ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο με τη διαδικασία που ισχύει έως σήμερα και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια. Από το προσεχές καλοκαίρι, όμως, η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του Gov.gr Wallet.

Ωστόσο, όποιος φίλαθλος το επιθυμεί μπορεί να ενεργοποιήσει από τώρα το εισιτήριο διαρκείας του στο Gov.gr Wallet, ώστε να εξοικειωθεί με τη διαδικασία εν όψει της υποχρεωτικότητας και της πλήρους εφαρμογής του μέτρου από τη νέα σεζόν. Παράλληλα, και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικά (έως και τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας) να τα προσθέτουν στο Gov.gr Wallet τους.

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov.gr Wallet, αλλά και απαντήσεις σε τυχόν απορίες σχετικές με τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε στο https://tickets.gov.gr

Για οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία αντιμετωπίσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide/index.jsp?type=govgr255

Εφιστούμε την προσοχή των φιλάθλων, ότι όλα τα εισιτήρια (απλά και διαρκείας) εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις νόμου σχετικά με την υποχρέωση των κατόχων σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης με επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved