Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο ρασοφόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο ρασοφόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας από τη Σαλαμίνα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (1/12).

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τους δικηγόρους του, δηλώνει αθώος και πως το παιδί έκανε λάθος περιγραφές, διότι δεν το ακούμπησε ποτέ και ανήκει στο συγγενικό-οικογενειακό του περιβάλλον.

Ανατριχιαστικά είναι όσα είπε ο 12χρονος στους αστυνομικούς, μετά τη σύλληψη του ιερέα
Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που συνελήφθη την Κυριακή στη Σαλαμίνα κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 12χρονου, είχε απασχολήσει άλλες δύο φορές τις Αρχές για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση ανηλίκων. Ο ιερέας παρέμενε ελεύθερος, εν αναμονή του Εφετείου. Το ανήλικο αγόρι κατάφερε να σπάσει τη σιωπή του, περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζούσε για περίπου έξι μήνες. Οι γονείς του 12χρονου είχαν τυφλή εμπιστοσύνη στον ιερέα και δεν μπορούσαν να διανοηθούν τις αρρωστημένες πράξεις που συνέβαιναν εις βάρος του παιδιού τους ενόσω εκείνοι απουσιάζουν και τον άφηναν μαζί του.

«Προσπαθούσε συνεχώς να είμαστε μόνοι, με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία»
«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειας μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα. Δεν μου αρέσει να είμαι κοντά στον ιερέα.» είπε το 12χρονο θύμα του ιερέα.

Τότε οι γονείς πήραν αμέσως το παιδί τους και το οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας. Η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας είναι σοκαρισμένη. Πάντως, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, υπήρχαν ορισμένα σημεία στη συμπεριφορά του παλαιοημερολογίτη ιερέα που δεν άρεσαν σε κάποιους κατοίκους του νησιού.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved