Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι παραμένει στο πάγκο της Ρόμα και τη νέα χρονιά

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι παραμένει στο πάγκο της Ρόμα και τη νέα χρονιά

Η Ρόμα ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/4) την παραμονή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο «τιμόνι» της ομάδας για το προσεχές μέλλον και αναμένονται περισσότερες εξελίξεις σχετικά με το εν λόγω θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αντικατέστησε τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα τον Ιανουάριο ωστόσο θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Οι Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, ιδιοκτήτες της ομάδας με δήλωσή τους στην ιστοσελίδα του συλλόγου γνωστοποίησαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό και πρώην αρχηγό της Ρόμα, ώστε να μείνει στην ομάδα. Αυτή η δήλωση ήρθε μάλιστα πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μίλαν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Η ανακοίνωση δεν γνωστοποιεί ακριβή χρόνο, παρά μόνο ότι οι δύο πλευρές θα δημιουργήσουν ένα μακροσκελές πρότζεκτ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ρόμα: “Μετά από μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του προπονητή της Ρόμα και στο τέλος αυτής της σεζόν και για το άμεσο μέλλον.

Επί Ντε Ρόσι οι Τζαλορόσι έχουν καταφέρει να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα τους σε Ιταλία και Ευρώπη με 11 νίκες σε 16 παιχνίδια. Την ίδια ώρα βρίσκεται 5η στη Serie A 4 βαθμούς πίσω από την τρομερή Μπολόνια, στα προημιτελικά του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν έχοντας επικρατήσει με 1-0 στο «Σαν Σίρο» στο πρώτο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved