Φονική συμπλοκή στο Μαρούσι: Έρευνες για την αιτία της σύγκρουσης

Φονική συμπλοκή στο Μαρούσι: Έρευνες για την αιτία της σύγκρουσης

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης, που βρίσκεται επί της οδού Κηφισίας στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ενός ακόμα 23χρονου και ενός 26χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η αιτία πίσω από τη σύγκρουση, καθώς οι δυο τραυματίες μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στους αστυνομικούς, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Φονική συμπλοκή στο Μαρούσι: Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας έξω από το κλαμπ

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι λίγο μετά τις 03:30 δύο ομάδες ατόμων διαπληκτίστηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο με το 23χρονο θύμα να τραβάει όπλο αλλά δεν μπόρεσε να πυροβολήσει καθώς αυτό έπαθε εμπλοκή. Στη συνέχεια πάνω στη συμπλοκή ο 23χρονος δέχθηκε μια θανάσιμη μαχαιριά στο λαιμό ενώ τραυματίστηκαν επίσης με μαχαίρι ένας 26χρονος στην κοιλιά και ένας 23χρονος στην ωμοπλάτη.

Οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες στο σημείο βρήκαν ένα φυσίγγιο και ένα όπλο, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έλεγχο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved