Τούχελ: «Για να αποκλείσεις τη Ρεάλ, πρέπει να διαθέτεις όλο το πακέτο»

Τούχελ: «Για να αποκλείσεις τη Ρεάλ, πρέπει να διαθέτεις όλο το πακέτο»

«Για να αποκλείσεις τη Ρεάλ, πρέπει να διαθέτεις όλο το πακέτο», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με τη «Βασίλισσα» για τα ημιτελικά του Champions League

«Θα είναι ένα μεγάλο και λαμπερό ματς για το οποίο ανυπομονούμε. Αξίζει που είναι το ζευγάρι ημιτελικός Champions League και έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό. Χρειάζεται να εφαρμόσουμε την τακτική μας και να έχουμε τύχη. Έχουμε ανάγκη από ένα καλό μείγμα, μία καλή ισορροπία. Οι παίκτες θέλουν να δουν ένα πλάνο αλλά θέλουν και ελευθερία ενώ χρειάζεται να έχεις και τη τύχη με το μέρος σου. Εάν θέλεις να νικήσεις την Ρεάλ, χρειάζεσαι όλο το πακέτο».

«Έχω αντιμετωπίσει την Ρεάλ δύο φορές με την Τσέλσι, ενώ την έχω βρει απέναντί μου όταν ήμουν σε Παρί και Ντόρτμουντ. Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι είναι πως δεν υπάρχει πια ο Καρίμ Μπενζεμά. Τότε ήταν το σημείο αναφοράς της Ρέαλ και τώρα έχουν προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος. Ωστόσο, έχουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που μπορεί να παίξει στο “6”, στο “8” και στο ”9” , ενώ υπάρχουν επίσης οι Κρόος, Μόντριτς και Βινίσιους, οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Πρέπει να βρούμε καλή ισορροπία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved