ΠΑΟΚ-Άρης: Εισβολή οπαδών στην Τούμπα και διακοπή (vid, pics)

ΠΑΟΚ-Άρης: Εισβολή οπαδών στην Τούμπα και διακοπή (vid, pics)

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από το πέταλο των οργανωμένων έριξαν στον αγωνιστικό χώρο καπνογόνα και αντικείμενα. Δευτερόλεπτα μετά οι οπαδοί του “δικέφαλου” εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια.

ΠΑΟΚ – Άρης: Το γκολ του Μαντσίνι και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες του Άρη να αποχωρούν αμέσως προς τη φυσούνα, ενώ εκείνοι του ΠΑΟΚ παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι όλα όσα συνέβαιναν.

Στη συνέχεια ο Σκωτσέζος διαιτητής Μάντεν έδωσε εντολή να μπουν στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ αποχώρησε κι εκείνος με τους βοηθούς του. Ακολούθησαν συγκρούσεις των οπαδών με τους αστυνομικούς εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ αυτή την ώρα ελάχιστος είναι ο κόσμος που βρίσκεται στις κερκίδες της Τούμπας και αναμένεται η απόφαση του ρέφερι για την τύχη του αγώνα.

Ο τέταρτος διαιτητής, ο Διαμαντόπουλος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε αυτοψία για να διαπιστώσει τι κατάσταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Τούμπα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Nova ο Σκωτσέζος ρέφερι έχει διάθεση να συνεχιστεί το ματς και να παιχτούν οι καθυστερήσεις. Αυτή τη στιγμή στην Τούμπα γίνεται προσπάθεια να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από τα αντικείμενα που έχουν πέσει. Θυμίζουμε ότι τη στιγμή της διακοπής ο Άρης προηγούνταν 1-0 και είχε κερδίσει πλάγιο.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved