Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια

Διαθέσιμα για τους φιλάθλους είναι από σήμερα (17/7, 14.00) τα εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μακάμπι Νετάνια την προσεχή Πέμπτη (18/7) στη Λεωφόρο.

Ένα ματς που θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή των «πρασίνων», Ντιέγκο Αλόνσο, να κάνει τις τελευταίες δοκιμές για το παιχνίδι στις 25 Ιουλίου απέναντι σε Μάριμπορ ή Μπότεβ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την Μακάμπι Νετάνια στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/7/2024, 9 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 στις 2 μ.μ. Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Η γενική είσοδος στο γήπεδο τιμάται 10 ευρώ, εξαιρουμένων των θυρών 10 (25 ευρώ) και 3 (40 ευρώ).

Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο όσοι δεν την έχουν εγκαταστήσει ακόμα, να το πράξουν άμεσα.

Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το κάνουν εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο https://support.gov.gr/guide/.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός εφαρμόζει από εφέτος τη λειτουργία SSO (Single Sign On). Η λειτουργία SSO επιτρέπει τη χρήση μίας και μόνο σύνδεσης, με την οποία ο κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες και εφαρμογές μας. Με μία και μόνο εισαγωγή διαπιστευτηρίων, κάθε χρήστης θα μπορεί να εισέλθει στην πλατφόρμα εισιτηρίων της Ticket Master , του Eshop του Παναθηναϊκού, αλλά και του app του Παναθηναϊκού. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται η απομνημόνευση πολλαπλών κωδικών πρόσβασης.

Τι επιτυγχάνεται με τη χρήση του SSO; Μειώνονται ή εξαλείφονται τα μηνύματα για είσοδο, απλοποιώντας την πρόσβαση, παρέχεται υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας συναλλαγών και βέβαια αυξάνεται η εμπειρία απόλαυσης των υπηρεσιών.

Από την 1η Ιουλίου 2024 με την πρώτη είσοδο κάθε χρήστη σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μας, θα ζητείται υποβολή αίτησης εγγραφής, ακόμη κι αν υπάρχει ήδη ενεργός λογαριασμός. Κατά την εγγραφή συστήνεται η διατήρηση ίδιου email/username που χρησιμοποιούνταν για την αγορά εισιτηρίων, προκειμένου να διατηρηθεί αρχείο ιστορικού.

Ειδικότερα πριν από την πρώτη αγορά εισιτηρίων, θα ζητηθεί να συμπληρωθούν επιπλέον στοιχεία που είναι αναγκαία, σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο που διέπει την αγορά εισιτηρίων αθλητικών θεαμάτων και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.»

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved