ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ BULLYING, ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ! – ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ BULLYING, ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ! – ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρνου στην Καβάλα πριν μια εβδομάδα και δράστης είναι σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, ένας 25χρονος φίλος του ο οποίος φέρεται να ομολόγησε.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, θεωρούσε τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο μαρμάρων με το θύμα και πριν λίγο καιρό τον είχαν διώξει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο δράστης υποστηρίζει πως ο 52χρονος του έκανε bullying στο παρελθόν και πως εκείνος έφταιγε για την απόλυσή του. Έκτοτε ο 25χρονος φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης έστησε καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 την περασμένη, Παρασκευή (16/9) άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πίστευαν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και τελικά είχαν δίκιο. Ο δράστης πιθανότατα γνώριζε πότε ο 52χρονος πηγαίνει για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου, νωρίς το πρωί, και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων.

Τις τελευταίες ημέρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αναζητώντας εάν ο 52χρονος είχε κάποια προσωπική διαφορά ή κάποιο «ανοικτό» μέτωπο ενώ, εξετάζονταν ακόμα και το ερωτικό κίνητρο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία και η αντιζηλία μεταξύ ανδρών.

Εκτός όμως, από τον 25χρονο φέρεται να έχουν συλληφθεί οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου για υπόθαλψη εγκληματία.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved