Ολυμπιακός: Το «κλειδί» του Μίτσελ για να αλλάξει την εικόνα

Ολυμπιακός: Το «κλειδί» του Μίτσελ για να αλλάξει την εικόνα

Ο Μίτσελ ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά το έργο του είναι πολύ πιο δύσκολο, αφού παίρνει στα χέρια του το τιμόνι σε μία περίοδο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για την ομάδα του Πειραιά.

Από τις δηλώσεις που έκανε ο Ισπανός στην παρουσίαση του έβγαλε σιγουριά. Έδειξε ότι αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, όμως, από την άλλη ξέρει τι πρέπει να κάνει για να γυρίσει η κατάσταση.

Το κλειδί για να μπορέσει η ομάδα να πάρει τα πάνω της είναι η αυτοπεποίθηση. Αυτό που είπε και ο Μίτσελ, δηλαδή πως θα πρέπει οι παίκτες να πιστέψουν στον εαυτό τους. Έχει φανεί μέσα από τα παιχνίδια πως οι ποδοσφαιριστές δεν πίστευαν πως θα έπαιρναν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Και ήταν άλλωστε ξεκάθαρο όταν ο Ολυμπιακός άνοιγε το σκορ και στη συνέχεια αμυνόταν για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Έδινε χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα στο τέλος να το πληρώνει.

Για τον Μίτσελ είναι το πρώτο πράγμα είναι η αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια ξέρει πως όλη η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει μέσα από τα αποτελέσματα. Από τον Ολυμπιακό λείπει μία μεγάλη νίκη που θα του δώσει άλλη ώθηση. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα αναζητεί και τώρα η ομάδα του Πειραιά προκειμένου να καταφέρει να αλλάξει την εικόνα και να μπει σε μία άλλη τροχιά.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved