Ολυμπιακός: Τα δύο ατού των Πειραιωτών με τον Ζινκερνάγκελ

Ολυμπιακός: Τα δύο ατού των Πειραιωτών με τον Ζινκερνάγκελ

O Φίλιπ Ζινκερνάγκελ βρίσκεται στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του όχι μόνο στα «φτερά» της επίθεσης, αλλά και στη θέση πίσω από τον φορ. Ο Δανός άσος της Γουότφορντ μπορεί να βοηθήσει και ως επιτελικός χαφ.

Την Δευτέρα (20/6) προέκυψε η πληροφορία από την Τουρκία που ήθελε την Μπεσίκτας να μπαίνει σφήνα στη διεκδίκηση του παίκτη. Μια πληροφορία που επιβεβαιώθηκε εμμέσως και από τους πολύ καλά πληροφορημένους Δανούς δημοσιογράφους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Γουότφορντ, έτσι ώστε να αποκτήσει τον παίκτη. Και στην κουβέντα έχει πέσει και το ενδεχόμενο αγοράς του. Για την ακρίβεια, αυτό θα προτιμούσαν οι «ευρθρόλευκοι». Άλλωστε, τον γνωρίζουν πολύ καλά με όλα όσα έκανε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τί συμβαίνει λοιπόν με την Μπεσίκτας; Ο Ολυμπιακός έχει δύο μεγάλα «όπλα» στην περίπτωση του Ζινκερνάγκελ.

Το πρώτο αφορά την επιθυμία του παίκτη. Ο Δανός επειδή έχει συνεργαστεί με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού μέσω… Νότιγχαμ, είναι λογικό να θέλει να πάει σε ένα περιβάλλον που αντιλαμβάνεται ότι τον θέλει για βασικό.

Δεύτερον, το δεύτερο μεγάλο ατού είναι ότι ο Ολυμπιακός τού προσφέρει την προοπτική του Champions League, ενώ η Μπεσίκτας δεν βγήκε καν Ευρώπη, καθώς τερμάτισε 6η στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Είναι δύο ατού που δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητα στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που μένει φυσικά είναι να ανάψει το «πράσινο φως» η Γουότφορντ, η οποία ναι μεν θέλει να τον παραχωρήσει, αλλά με τους δικούς της όρους.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved