Beyonce: Γυμνή σαν Αφροδίτη στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ – Οι αντιδράσεις και η απάντησή της

Beyonce: Γυμνή σαν Αφροδίτη στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ – Οι αντιδράσεις και η απάντησή της

Νέο άλμπουμ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Μπιγιονσέ (Beyonce) στο τέλος του μήνα, όπως σημείωσε η ίδια στα social media.

Στην ανάρτησή της, μάλιστα, αποκάλυψε το εξώφυλλό του. Η ίδια ποζάρει γυμνή ως άλλη Αφροδίτη με μια κορδέλλα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της. Στην κορδέλα αναγράφεται το «act ii BEYINCE», το οικογενειακό όνομά της.

«Αυτό το άλμπουμ ετοιμαζόταν πάνω από πέντε χρόνια» έγραψε η Μπιγιονσέ. «Γεννήθηκε από μια εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, όπου δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη… και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήμουν. Η ελπίδα μου είναι ότι σε μερικά χρόνια από τώρα, η αναφορά της φυλής ενός καλλιτέχνη, όσον αφορά στην απελευθέρωση ειδών μουσικής, θα είναι αδιάφορη».

Το 2016, η τραγουδίστρια αντιμετώπισε αντιδράσεις από τη mainstream country κοινότητα μετά την κυκλοφορία ενός country τραγουδιού, γράφει ο βρετανικός Guardian. Η ίδια, επίσης, συμπλήρωσε στην ανάρτησή της ότι μετά από μια «βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της country μουσικής» είδε «πως η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους για να διαμορφώσουν τη μουσική μας κουλτούρα».

Νωρίτερα, είχε κυκλοφορήσει άλλη μια εκδοχή του εξώφυλλου του νέου άλμπουμ – του όγδοου συνολικά – με τίτλο «Cowboy Carter» στο οποίο η Μπιγιονσέ ποζάρει ως καουμπόισσα πάνω σ’ ένα λευκό άλογο και κρατώντας στα χέρια της την σημαία των ΗΠΑ.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved