Μπράμπετς: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι – Να είναι εδώ ο Κουέστα για πολλές σεζόν ακόμη»

Μπράμπετς: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι – Να είναι εδώ ο Κουέστα για πολλές σεζόν ακόμη»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, τη σημασία του βαθμού που πήρε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για το ματς:
 “Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν είχαμε καλά αποτελέσματα ως τώρα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα, κυρίως για τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Αυτά τα ματς είναι μια προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Για το τι σημαίνει αυτός ο βαθμός: “Μας δινει αυτοπεποίθηση αυτός ο βαθμός. Προερχόμασταν από πολλά άτυχα αποτελέσματα, οπότε αυτός ο βαθμός είναι σημαντικός για εμάς”.

Για το ότι ο AΡΗΣ έδειξε μια ισορροπία στο παιχνίδι του: “Ημασταν εστιασμένοι σε αυτό. Θέλαμε να παίξουμε ολόκληρο το παιχνίδι καλό γιατί είχαμε μόνο κάποια καλά ημίχρονο. Το τέρμα που πετύχαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν κλειδί για εμάς”.

Για τον Μορόν και αν μπορεί να τερματίσει 1ος σκόρερ στη Super League: “Μπορεί να τα καταφέρει. Αυτός που μπορεί να τον υποστηρίξει, είναι οι εξτρέμ. Οχι, οι αμυντικοί. Προσπαθούμε όλοι να τον βοηθήσουμε. Πιο δύσκολο είναι να είσαι πρώτος σκόρερ στον ΑΡΗ παρά στον Ολυμπιακό”.

Για το ότι πλέον Κουέστα είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στον ΑΡΗ: “Δεν μας νοιάζει τόσο αυτό. Μας νοιάζει να είναι δίπλα μας για πολλές σεζόν ακόμη και να βοηθάει την ομάδα”.

Για το μέλλον του στον ΑΡΗ και ότι δείχνει πως θα συνεχίσει: “Εχω συμβόλαιο, οπωσδήποτε…”.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις, ο Τσέχος μίλησε στα… ελληνικά: “Συγγνώμη για τα αγγλικά, μετά θα μιλήσω ελληνικά. Σήμερα είμαι κουρασμένος, είμαι πτώμα…”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved