ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ… ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ …

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ… ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ …

Ακούστε κάτι που θέλω να σας πω.

Ναι μεν αυτή η απόφασή μου να μπω στο δρόμο για την Ευρώπη δεν είναι με την παραδοσιακή και απαξιωμένη έννοια πολιτική πράξη αλλά η μετάβαση σε ανώτατο επίπεδο της τιτάνιας αυτής ανθρωπιστικής και νομικής μάχης, και όλο αυτό είναι “Νίκος Αντωνιάδης”, εγώ όμως δεν έχω καμία σχέση με αυταρχικού τύπου “πολιτικές” και η αλαζονεία είναι άγνωστη λέξη για μένα.

Ο Χρήστος Ορφανίδης μου παρέδωσε τα κλειδιά του κόμματος “Βόρεια Λέγκα” ως εκ των ουκ άνευ αναγκαίο όχημα στο δρόμο για τον ευρωπαϊκό στόχο και θα καταρτίσω ένα ψηφοδέλτιο που να αντιπροσωπεύει αυτή τη μάχη, όπως κρίνω και πρέπει.

Επομένως, σε αυτό το ψηφοδέλτιο “Νίκος Αντωνιάδης – Βόρεια Λέγκα”, θα βρεθούν άνθρωποι – σύμβολα αυτής της μάχης.

Ώστε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ στη μάχη αυτή ΚΑΙ στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο αδελφός Δημήτρης.

Ήταν ΜΑΖΙ ΜΟΥ και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ως ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους σε όλη αυτή την ιστορία που παρέμειναν πιστοί χωρίς την παραμικρή έκπτωση στις αρχές τους, παρά την στοχοποίηση που υπέστησαν και εξακολουθούν και υφίστανται τόσο αυτός όσο και η εταιρεία MenidiMedica.

Και όπως πάντα διακηρύσσαμε σε όλους τους τόνους, στην υπεράνθρωπη αυτή μάχη για το ΔΙΚΑΙΟ και την ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ έχουμε ΜΟΝΟ τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας, αλλά ΚΑΙ τους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας – θύματα του εγκλήματος των εγκλημάτων που έχουν στραφεί σε εμάς για βοήθεια και δικαίωση.

Όπως έχω πει άπειρες φορές και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω διαρκώς, η μάχη αυτή που δίνω ως επίκεντρο έχει τον Άνθρωπο. Κίνητρό μου είναι ο γιος μου, η οικογένειά μου και η πατρίδα μου, κινητήριος δύναμή μου το αδιαπραγμάτευτο πάθος μου για το Δίκαιο και την Αλήθεια, και οδηγός μου η απόλυτη πίστη μου στον Θεό.

Ώστε όλοι πια ξέρετε πώς θα συμπεριφερθώ και στο δρόμο για την Ευρώπη.

Θέλω να αλλάξω και αυτό που ο κόσμος έχει μάθει τόσα χρόνια ως «πολιτικό».

Να αποκτήσει επιτέλους πραγματικό ρόλο και αξία.

Και να τα δώσω όλα στην Ευρώπη, συνεχίζοντας στην Ελλάδα τη μάχη που ξεκίνησα στοχοποιημένος από όλο το σύστημα την 26η Απριλίου 2020, με επίκεντρο τη μάχη αυτή ενάντια στη μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη όλων των εποχών, για ΟΛΑ τα δεινά σε βάρος της πολύπαθης αυτής πατρίδας μας, με τα όπλα που θα έχω πλέον μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.

Μέχρι το τέλος για το τέλος…

Πηγή

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved