Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από το Mega η Ελένη Μενεγάκη

Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από το Mega η Ελένη Μενεγάκη

Σαν βόμβα «έσκασε» την Τετάρτη η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega, με το ρεπορτάζ να θέλει την αγαπημένη παρουσιάστρια να έχει ενημερώσει ήδη τους συνεργάτες πως «δεν τα βρήκε» με τον σταθμό.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Χάρη Λεμπιδάκη και την Τίνα Μεσσαροπούλου το παρασκήνιο πίσω από το φινάλε είναι πως δεν συμφώνησαν στο οικονομικό σκέλος.

Πιο αναλυτικά, προτάθηκε από το Mega στην Ελένη Μενεγάκη να συνεχίσει μεν… αλλά με μειωμένες αποδοχές κατά 40% αλλά και μειωμένο budget στην εκπομπή της.

Ακούγοντας το ρεπορτάζ η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο και μακάρι να κάνουμε τα μισά από όσα έχει κάνει η Μενεγάκη στην τηλεοπτική της καριέρα.

Έχει την πολυτέλεια – ενώ έχει μια πρόταση στα χέρια της – και είμαι σίγουρη ότι η πρόταση που είχε στα χέρια της έχει να κάνει με απολαβές που παίρνουν οι πιο καλοπληρωμένοι αυτή τη στιγμή της τηλεόρασης.

Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ είναι η κόκκινη γραμμή μου, προτιμώ από το να πέσει η ποιότητα της εκπομπής μου και οι δικές μου απολαβές, να μείνω στο σπίτι μου, να απέχω», σημείωσε χαρακτηριστικά για την Ελένη Μενεγάκη.



Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Μενεγάκη το 2020 είχε αποχωρήσει από τον Alpha έπειτα από 15 χρόνια και είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για έναν χρόνο. Το 2021 επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο για την ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη».

«Σκληρή διαπραγματεύτρια… πολύ σκληρή»

Το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση της Ελένης έκανε κι ο Δήμος Βερύκιος μέσα από τη στήλη του στο Happy Day.

«Τώρα δεν θα ήθελα να κλείσω χωρίς να πω μία κουβέντα για την άλλη μεγάλη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης», σημείωσε. «Σκληρή διαπραγματεύτρια… πολύ σκληρή, που το καλούπι σπάει, όταν είναι σκληρός διαπραγματευτής και από την άλλη πλευρά», είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Έχω ζήσει αρκετές διαπραγματεύσεις της ναζιάρας μου της Ελένης», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Όταν η Ελένη καταλάβει ότι μπορεί να «παίξει» μέχρι το τέλος και να νικήσει την άλλη πλευρά, το πάει μέχρι τέρμα. Όταν βλέπει ότι δεν την… παίρνει, το κόβει μόνη της εγκαίρως», σχολίασε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος.

«Αν η Ελένη είχε καταφέρει ένα comeback στο MEGA με ένα «χρυσό» συμβόλαιο επί 3 χρόνια, όταν ένας σταθμός βλέπει ότι δεν βγαίνει το budget, έχει το δικαίωμα να σου πει: σε θέλω σαν brand, θέλω τους πελάτες σου αλλά το κόστος δεν βγαίνει», είχε σχολιάσει νωρίτερα από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μα άλλο Δημήτρης κι άλλο Βαγγέλης… δεν είναι τα ίδια πράγματα», επισήμανε με νόημα ο Δήμος Βερύκιος, κλείνοντας το σχόλιό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved