ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ” ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ” ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ” ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ” ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Πραγματικά σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr σχετικά με το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα και τα όσα κρυβόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, η αστυνομία είτε κρύβει στοιχεία ή δεν ξέρει στοιχεία αντιμετωπίζοντας την υπόθεση ως “εξιχνιασμένη” αφού ο δράστης παραδόθηκε.

Ήδη από το πρωί, οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουν προκαλέσει έκπληξη και έχει “ξυπνήσει” και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που άρχισαν ξαφνικά να ερευνούν εις βάθος την υπόθεση.

Δείτε με την ευκαιρία το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Όχι, δεν πρόκειται για εναν εμμονικό γέρο και μία τρελή πεθερά που όπλισε το χέρι επειδή “νόμιζε” ότι η κόρη του ήταν θύμα κακοποίησης από το θύμα. Το μυστικό είναι στη Σπάρτη αφού εκεί η κοινωνία ξέρει και μιλάει. Μικρόκοσμος άλλωστε σαν μία μικρή επαρχία. Προ ετών, το θύμα είχε χτίσει ένα σπίτι στα Χρύσαφα Λακωνίας, το οποίο όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση με τη σύζυγό του, σταμάτησε να χρηματοδοτεί.

20240227_002424

Η σύζυγος του θύματος

Η Αγγελική ήταν σε διάσταση με το θύμα και είχε αποστασιοποιηθεί κάνοντας δικές της δουλειές στη Σπάρτη. Μάλιστα, τα κουτσομπολιά της πόλης κάνουν λόγο για γνωστό καταστηματάρχη που την είχε υπό “την προστασία του” Μάλιστα υπάρχει και φωτό που είναι μαζί όπως και με έτερη ξανθιά κυρία. Είναι επιβεβλημένο τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η φίλη της να κληθούν στη Λακωνία και να καταθέσουν όσα ξέρουν για την κατάσταση που επικρατούσε και οδήγησαν σε αυτό το τρομερό φονικό.

20240227_002413

Η σύζυγος του θύματος με φίλους της

Έτσι λοιπόν, είχε μείνει πίσω ο γιατρός να κρατάει τα παιδιά της οικογένειας. Συνεχείς τριβές, αυγάδες, έριδες και “λόγια” έφτασαν για να έχουμε ένα στυγνό έγκλημα κάτι που επιβεβαιώνει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας που πρώτο είχε δείξει με ντοκουμέντα ότι τα αίτια ήταν πολύ πιο περίπλοκα από μία απλή εμμονή 2 ηλικιωμένων που “είχαν χάσει τα λογικά τους”.

20240227_002357

Ο δράστης και η σύζυγός του

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved