ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ! Αυτή είναι η ιατροδικαστής που έλυσε τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και αποκάλυψε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών – Οι ιδιοφυείς κινήσεις της που οδήγησαν στην ομολογία του φονιά

ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ! Αυτή είναι η ιατροδικαστής που έλυσε τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και αποκάλυψε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών – Οι ιδιοφυείς κινήσεις της που οδήγησαν στην ομολογία του φονιά

Συνεχίζουν να γεννούνται ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον άντρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς φαίνεται πως η αστυνομία γνώριζε από τις 11 Μαΐου, δηλαδή λίγες ώρες μετά την δολοφονία πως ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε λιποθυμήσει.

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου, στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς αυτή ουσιαστικά έλυσε την υπόθεση, αφού συνέλεξε το βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της Καρολάϊν, δήλωσε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς πως ο πιλότος δεν είχε λιποθυμίσει ούτε λεπτό!

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής εξέτασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου, 8 ώρες περίπου μετά τις 6:08 τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας.

«Η επικοινωνία ήταν άριστη δεν έφερε κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις ούτε εμφάνιζε ασφυκτικά σημεία. Αποκλείω την πιθανότητα ο άντρας που εξέτασα, ηλικίας 33 ετών, πιλότος στο επάγγελμα και χωρίς κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις, να έχει παραμείνει επί δυο ώρες σε κατάσταση αναισθησίας», επεσήμανε στην κατάθεσή της.

«Η απώλεια των αισθήσεων σε ένα άτομο για οποιοδήποτε λόγο όπως φόβο, υπογλυκαιμία ή προσωρινή πρόκληση ασφυξίας, αναμένεται να διαρκέσει 10 λεπτά της ώρας και σε καμία περίπτωση δυο ώρες» αναφέρει στην κατάθεσή της η ιατροδικαστής και συμπληρώνει: «Σε κάθε περίπτωση ένας νεαρός υγιής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να παραμείνει λιπόθυμος επί δυο ώρες. Οι σωματικές του βλάβες (σ.σ. του 32χρονου) ήταν όλως ελαφρές».

Με λίγα λόγια μόλις λίγες ώρες μετά τη δολοφονία η ιστορία του πιλότου δεν «έμπαζε» απλά, είχε βουλιάξει.

Το βασικό ερώτημα είναι γιατί εδώ κι ενάμιση μήνα διέρρεαν στα ΜΜΕ ιστορίες περί δήθεν «σκληρών κακοποιών» που κάποια στιγμή είχαν… «διαφύγει στο εξωτερικό», συλλαμβάνονταν άκυροι Γεωργιανοί στα σύνορα,  έμπαιναν επικηρύξεις κλπ.

Μάλιστα όλα αυτά από τη στιγμή που ήδη μέσα στις πρώτες δύο βδομάδες έγινε γνωστό πως δεν βρέθηκε κανένα ίχνος DNA ή αποτύπωμα στο σπίτι που ουσιαστικά έκανε το σενάριο της ληστείας απίθανο.

Γιατί ενώ η αστυνομία τα ήξερε όλα αυτά, έκανε 37 ημέρες για να συλλάβει τον 33χρονο;  Τόσο πολύ άραγε έκαναν να βγουν τα καταδικαστικά δεδομένα από το smartwatch, την κάμερα και το κινητό; 37 ημέρες;

Δηλαδή όλα αυτά ήταν ένα παιχνίδι «γάτας και ποντικιού» της αστυνομίας με τον πιλότο για να τον κάνουν να ομολογήσει, παρόλο που είχαν τόσα αδιάσειστα στοιχεία;

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved