Μη σου τύχει: Αυτά είναι τα χειρότερα μποτιλιαρίσματα όλων των εποχών

Μη σου τύχει: Αυτά είναι τα χειρότερα μποτιλιαρίσματα όλων των εποχών

Tα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα που έχουν συμβεί εώς τώρα στον κόσμο.

Χαϊνάν, Κίνα

Τον Φεβρουάριο του 2018, 10.000 οχήματα που περίμεναν να επιβιβαστούν σε φέρι , για να γυρίσουν από τις επταήμερες διακοπές τους λόγω της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς. Η ουρά ξεπερνούσε τα 10.000 χλμ και η ομίχλη που είχε δημιούργησε έναν πανικό.

Brebes, Ινδονησία

Όσοι το έζησαν το περιγράφουν σαν τη κόλαση  εκατομμύρια κόσμου, τον Ιούλιο του 2016, κατευθύνονταν στα σπίτια τους για να γιορτάσουν το Eid al-Fitr. Το μποτιλιάρισμα είχε μήκος 21χλμ κράτησε 3 μέρες και στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους.

Gurugram, Ινδία

Όποιος έχει πάει Ινδία ξέρει τι θα πει μποτιλιάρισμα. Η έλλειψη φαναριών και η υπερπληθώρα οχημάτων δημιουργεί ένα χάος καθημερινά. Όμως τον Οκτώβριο του 2015, μια υπερχείληση ενός ρέματος δημιούργησε ένα απίστευτο φαινόμενο, όπου οχήματα από 50 λωρίδες έπρεπε να μπουν σε 20 λωρίδες.

Σάο Πάολο, Βραζιλία

Τον Ιούνιο του 2014, οι Βραζιλιάνοι οδηγοί έμειναν στα αμάξια τους για περισσότερο από 12 ώρες αφού, τα έργα για το Μουντιάλ σε συνδυασμό με τις διαμαρτυρίες του κόσμου για το κόστος των γηπέδων δημιούργησε ένα χάος που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν οι αρχές.

Δείτε παρακάτω εικόνες από διεθνή μποτιλιαρίσματα που δεν θέλουμε να ζήσουμε με τίποτα…

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved