Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων των μοριοδοτούμενων σεμιναρίων σχολικής ψυχολογίας και ειδικής αγωγής της Bright Academy  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024. Η συνολική διάρκεια του κάθε προγράμματος (σε αριθμό ωρών και αριθμό εβδομάδων) είναι 400 ώρες, 40 εβδομάδες, 9 μήνες.

Η μέθοδος υλοποίησης και οι διαδικασίες παρακολούθησης είναι εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση. Η ζήτηση είναι ιδιαίτερα μεγάλη από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Π.Ε. & Δ.Ε. επίσης ι από νέους αποφοίτους παιδαγωγικών σχολών, φοιτητές αλλά και όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να δραστηριοποιηθούν σε αντίστοιχους τομείς.

Για όσους εγγραφούν έως τις 02/05/2024 ισχύει η ειδική προσφορά 180 € για early entry έναντι της αρχικής τιμής.

✔     Σχολική Ψυχολογία

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος της σχολικής ψυχολογίας είναι η αναλυτική παρουσίαση θεματικών περιοχών που συμπεριλαμβάνονται στις εφαρμογές της σχολικής ψυχολογίας.

✔      Ειδική Αγωγή

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι η αναλυτική παρουσίαση θεματικών περιοχών που συμπεριλαμβάνονται στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Μέσα από το περιεχόμενο του προγράμματος αναδεικνύεται ο ρόλος της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στη διασφάλιση ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος για τους/τις μαθητές/τριες.

Μοριοδότηση έως και 10 μόρια!

Τα συγκεκριμένα ανωτέρω προγράμματα, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προσφέρουν σε όσους/όσες το παρακολουθήσουν τα εξής μόρια:

1. Σε όλους τους εκπαιδευτικούς γενικής εκπαίδευσης 2 μόρια (Νόμος 4589/2019, άρθρο 57: Κριτήρια αξιολογικού πίνακα εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης)

2. Σε εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ 10 μόρια

3. Για διορισμό μελών ΕΒΠ 2 μόρια (Νόμος 4589/2019, άρθρο 60)

4. Σε όλους τους μόνιμους εκπαιδευτικούς και στο ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό 0,5 μόρια (Νόμος 4547/2018, άρθρο 24)

5. 2 μόρια στο σύστημα διορισμών-προσλήψεων εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ-αναπληρωτές, αδιόριστοι υποψήφιοι)

6. Σύμφωνα με τον Ν. 4823/2021, άρθρο 33, έως δύο (2) μονάδες για τις παρακάτω κατηγορίες στελεχών της Εκπαίδευσης: α) Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, β) Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γ) Προϊστάμενοι των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης, δ) Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, ε) Διευθυντές Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.), ζ) Διευθυντές Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων, η) Διευθυντές Πρότυπων ή Πειραματικών Γυμνασίων, θ) Διευθυντές Πρότυπων ή Πειραματικών ΓΕ.Λ., ι) Προϊστάμενοι των Τμημάτων Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ) Προϊστάμενοι των Τμημάτων Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κάντε εγγραφή στα προγράμματα εδώ

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved