Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή»

Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή»

Την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας σχολιάζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του αναφέρεται και στην παραίτηση Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης

«Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά «δεν ντρέπεστε και υψωμένο το δάχτυλο. Η αλαζονεία της εξουσίας. Η κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή.

«Υ.Γ.: Αλήθεια, κ. Μητσοτάκη, οι δύο πιο στενοί σας συνεργάτες γιατί αποπέμφθηκαν, αφού εκτελούσαν εντολές σας από τον Καναδά;».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Ταυτόχρονα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και στον Κώστα Καραμανλή σχολιάζοντας την ομιλία του στη Βουλή, ντροπιαστική.

Κ. Καραμανλής: Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία

«Ντροπιαστική η ομιλία Κ. Καραμανλή στη Βουλή»

«Η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κύριος Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησης του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Παρασυρόμενος προφανώς από την “αποθέωση” που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ντροπιαστική του ομιλία στο κοινοβούλιο, σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη συνέχισε να αρνείται τις τεράστιες ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών»,σημειώνει, σχολιάζοντας πως «έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα!». «Ζήτησε μάλιστα στον αέρα να του φέρουν «ένα χαρτί, ένα χαρτί, που να λέει πως εμείς προειδοποιούμε πως θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο ατύχημα», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κι αφού το ζήτησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμείς οφείλουμε να του το δώσουμε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει «το βίντεο της συνέντευξης του, αλλά και της απάντησης που έλαβε από την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, καθώς και το σχετικό έγγραφο».

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν την Τρίτη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών με 141 ψήφους υπέρ και 159 κατά.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved