Klaus Iohannis, conferință de presă la ora 18:00 după ședința pentru criza COVID

Klaus Iohannis, conferință de presă la ora 18:00 după ședința pentru criza COVID

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19. La ședință participă premierul, ministrul Sănătății și șeful DSU. La ora 18:00, președintele va susține o conferință de presă.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunță Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

La ședință vor fi abordate teme precum gestionarea pandemiei și efectul restricțiilor, pregătirea campaniei de vaccinare, precum și suplimentarea paturilor ATI, în condițiile în care, potrivit ultimului bilanț, numărul pacienților internați în secțiile de terapie intensivă a ajuns la 1.204. 

Potrivit ultimelor date ale autorităților, numărul total al paturilor la ATI este de 1.428.

Citește și Armata se implică în vaccinarea populației. MApN a anunțat unde va fi ținut vaccinul anti-Covid, după ce ajunge în țară

Editor : Robert Kiss

CosmoNews

Comments are closed.