Παρενοχλούσε την αδερφή τους και τον έστειλαν στο νοσοκομείο – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου από τα αδέρφια

Παρενοχλούσε την αδερφή τους και τον έστειλαν στο νοσοκομείο – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου από τα αδέρφια

Τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε χωρίς… σταματημό στην αδερφή τους, ήταν – σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η οικογένεια – η αιτία του ξυλοδαρμού ενός 19χρονου από δύο αδέρφια, 20 και 17 ετών, στο Ηράκλειο.

Το κορίτσι και ο μικρότερος από τα αδέρφια της, μαζί με τους γονείς τους, οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης ενώπιον της Εισαγγελέως Ηρακλείου.

Σε βάρος του 17χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, και σε βάρος του κοριτσιού δίωξη για παραβίαση του άρθρου περί προσωπικών δεδομένων, λόγω της βιντεοσκόπησης.

Και οι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν τον ερχόμενο Νοέμβριο από το Δικαστήριο Ανηλίκων.

Σε ότι αφορά τον 20χρονο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Εισαγγελέα δόθηκε εντολή να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας, καθώς ο νεαρός υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και αναμένεται να παραπεμφθεί στο αρμόδιο Στρατοδικείο.

Οι δε γονείς των τριών, που συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, παραπέμφθηκαν να δικαστούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το θέμα, φέρεται να ξεκίνησε όταν η 17χρονη εξέφρασε παράπονα στα αδέρφια της για το γεγονός ότι ο 19χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέση αλλά είχαν διακόψει, την ενοχλούσε με μηνύματα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της οικογένειας του κοριτσιού εξετάζεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην «αντεπίθεση» με μήνυση σε βάρος του 19χρονου για παρενόχληση, όπως υποστηρίζουν, της κοπέλας μέσω μηνυμάτων.

Ο 19χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ σε ότι αφορά τις βλάβες που προκλήθηκαν από τα χτυπήματα, οι ιατρικές γνωματεύσεις αναφέρουν οίδημα και αιμάτωμα αριστερής ζυγωματικής χώρας

Έχει κατασχεθεί το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να ελεγχθούν τα όσα καταγγέλλονται από την οικογένεια της νεαρής για απειλητικά και υβριστικά μηνύματα.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι όντως είχε χωρίσει με την κοπέλα και είχε κάποια επικοινωνία μαζί της για να τα ξαναβρούν. Υποστήριξε επίσης ότι κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί του ο μεγαλύτερος αδερφός της, και ότι έδωσαν ραντεβού για να συζητήσουν, ωστόσο η… συζήτηση κατέληξε στον ξυλοδαρμό του.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved