Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν πήρα απαντήσεις

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν πήρα απαντήσεις

«Σήμερα περίμενα να ακούσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ακόμη και όταν ο πρόεδρος  της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπυρου στους δημοσιογράφους,σχολιάζοντας την απολογία της κατηγορουμένης για την επίθεση σε βάρος της. 

Ερώτηση: Δέχεστε τη συγγνώμη της;

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ

Ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής δήλωσε: «Για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε. Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη».

Ο έτερος δικηγόρος της Αποστόλης Λύτρας ανέφερε: «Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved