Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοκτονία του 29χρονου στη Γλυφάδα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοκτονία του 29χρονου στη Γλυφάδα

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα όταν 29χρονος -που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές – αφού έδειρε τη γυναίκα του, αυτοκτόνησε μόλις είδε τους αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνασκίες και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Άμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved