ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ” ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ!! ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ – ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ” ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ!! ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ – ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Ανεμοβλογιά έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα του Βρετανού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικόν” ως ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας θα υποβληθεί σε επαναληπτικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες. Έτσι, δεν αποκλείεται να επρόκειτο τελικά για… λάθος συναγερμό.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα (22.05.2022) η ΕΡΤ, ο ασθενής είναι ευδιάθετος και απύρετος, ενώ παρουσίασε μια σειρά ήπιων συμπτωμάτων μεταξύ αυτών και κάποια εξανθήματα που τον κατέστησαν ύποπτο κρούσμα και για λόγους ασφαλείας μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Στο “Αττικόν” νοσηλεύεται και η σύντροφος του, η οποία ωστόσο είναι ασυμπτωματική.

Πολύ κακό για το τίποτα λοιπόν αλλά τον σκοπό τους οι κυβερνώντες τον πέτυχαν. Έσπειραν τον πανικό χωρίς καν να γίνουν κάποιες πρώτες εξετάσεις. Πριν καν γίνει ο έλεγχος επιστράτευσαν μέχρι και τον Τσιόδρα, κάτι που φρόντισαν να διατυμπανίσουν…

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε από την Κεφαλονιά που έκανε τις διακοπές του με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Αττικόν. Το ιατρικό προσωπικό φόρεσε τις ειδικές στολές και παρέλαβε τους δυο ασθενείς, οι οποίοι τοποθετήθηκαν μέσα στις ειδικές αποστειρωμένες κάψουλες μεταφοράς και απομόνωσης “EpiShuttle”, που προστατεύουν και το ιατρικό προσωπικό κατά τη μεταφορά του ασθενούς.

Το περιστατικό έχει αναλάβει ο καθηγητής Παθολογίας ΕΚΠΑ Σωτήρης Τσιόδρας, μαζί με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Παθολογίας -Λοιμώξεων, Αναστασία Αντωνιάδου και τον καθηγητή Παθολογίας – Ρευματολογίας Δημήτρη Μπούμπα.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved